• 瀏覽: 52,639
  • 回覆: 366
  • 追帖: 3
+28
香港政府請禁止L樣猿言論,呢D黃偽學者只會幫倒忙,發危害香港言論。

引用:
原帖由 傲奴 於 2020-8-2 07:10 PM 發表
同內地一樣攪個健康二維碼把,檢查到有病或無作檢查既連巴士都坐唔到
香港叫帶個口罩都打人 仲健康碼很定攞刀都似

引用:
原帖由 idson 於 2020-8-2 07:36 PM 發表
咁佢有咩建議呢?之前唔係話擴大檢測?愈來愈亂
有建議禁堂

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-2 07:06 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200802/photo/bkn-20200802180506154-0802_00822_001_01b.jpg?20200802182618

5日檢測750萬人? 袁國勇:全民檢測需視乎成本效益和可行性
08月02日(日) 18:05   

新冠肺炎疫情無止境,隱形患者在社區「播毒」成隱憂,有聲音要求政府為全民 ...
𨳒佢老母,中國唔得唔通美國得呀

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-2 08:48 PM 發表

狼畜講的最好冇信,畜牲話
所謂專家講完萎論後
連續 12 日出現過百確診

成班專家又唔出嚟
幫市民做收集深喉唾液樣本

市民唔係醫生
唔係護士
完全無學過
點樣收集

連港大畢業生
深圳醫院盧院長都抨擊
香港所謂專家吞卜
收集樣本出現大漏洞

專家。專家
你哋唔識
唔該行撚開啦

唔好再講廢話
唔好再恐嚇我哋香港人啦

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-2 07:06 PM 發表

?20200802182618

5日檢測750萬人? 袁國勇:全民檢測需視乎成本效益和可行性

新冠肺炎疫情無止境,隱形患者在社區「播毒」成隱憂,有聲音要求政府為全民 ...
尼條四眼狗得把口食屎啦!

引用:
原帖由 MoonRackers 於 2020-8-2 08:13 PM 發表

「猿人磚家」提出5日全民檢測,如果被佢逼到「正苦」去做,下一步「飯聞」就有可能會問:全民檢測都做得到囉,點解要押後投票呀?

佢呢個建議,唔似係想檢測咁簡單噃,喺咪別有用心呢? ...
一日檢測百幾萬人, 係mission impossible

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2020-8-2 07:31 PM 發表
如果中央話完全免費又如何?

只係香港醫療集團無得益啫!
所以班醫畜係度係咁吠囉!

尾角勇先生龍門搬咗去外太空了

引用:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200802/photo/bkn-20200802180506154-0802_00822_001_01b.jpg?20200802182618

袁國勇發表既野,是最基本野,小學生都識,講出嚟畀人笑!

引用:

?20200802182618

正仆街!
日日帶口罩冇野食係唔係成本呀仆街猿!

要短時間為全香港市民檢測,香港醫護人手短缺,自然不能做到,咁猿教授有冇譴責黑醫護阻止中國良心醫護來香港幫忙檢測。

由廣大市民一起討論,即係將個波拋翻比市民,而且,而家甘爆發,仲有好多時間討論,還是爭拗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]