• 瀏覽: 52,584
  • 回覆: 366
  • 追帖: 3
+28
引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-2 07:06 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200802/photo/bkn-20200802180506154-0802_00822_001_01b.jpg?20200802182618

5日檢測750萬人? 袁國勇:全民檢測需視乎成本效益和可行性
08月02日(日) 18:05   

新冠肺炎疫情無止境,隱形患者在社區「播毒」成隱憂,有聲音要求政府為全民 ...
又係你條完撚樣牙

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-8-2 07:09 PM 發表

袁教獸點黃都好,最後都係要面對事實。
黃屍狗除左制造恐慌外,根無咩都幫唔到手。

不過,袁大炮最喜歡搬龍門。佢講既嘢,聽下就算,唔好太認真。

袁人講咗一次正常人話又發作喇,佢言下之意係咪檢測係多餘嘅呢?乜都唔好做好無?呢啲披住人皮嘅畜牲真係醫學界嘅恥辱😡

引用:
原帖由 傲奴 於 2020-8-2 07:10 PM 發表
同內地一樣攪個健康二維碼把,檢查到有病或無作檢查既連巴士都坐唔到
健康碼也要配合執行能力, 香港執政者無決心無能力何來這執行力

一件高薪垃圾

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-2 07:06 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200802/photo/bkn-20200802180506154-0802_00822_001_01b.jpg?20200802182618

5日檢測750萬人? 袁國勇:全民檢測需視乎成本效益和可行性
08月02日(日) 18:05   

新冠肺炎疫情無止境,隱形患者在社區「播毒」成隱憂,有聲音要求政府為全民 ...
袁國勇早排抨擊
政府檢測慢
檢測數量少
建議全民檢測
係搵出源頭唯一可行方法
依家又改口話
成本效益可行性

我屌…
袁國勇
你一時一樣嘅
究竟你識唔識架
唔識行撚開

依家大陸既醫護有晒真正實戰經驗, 無論檢測到醫療係幾萬到過百萬, 根本猿曱甴有佢自己 9up, 直頭都冇人 so佢.

封閉1個月仲實際

立心不良
未開始已埋下否定的伏筆.
以便YC有彈藥.

潛伏期五日.
越講越少.
你不如話三日.
DLLM.

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-8-2 07:09 PM 發表

袁教獸點黃都好,最後都係要面對事實。
黃屍狗除左制造恐慌外,根無咩都幫唔到手。
X2

難怪佢眾叛親離,連助手也離職,就知佢有幾廢

尾國勇又痴人說夢!!😂😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]