• 瀏覽: 50,840
  • 回覆: 366
  • 追帖: 4
香港最恐佈唔係隱形病人,香港最需要搵出隱形壞人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yjbodi 於 2020-8-3 03:34 PM 發表

果然系越南仔,肉酸用來形容外觀?核突呢類形容詞用系你身上就十分恰當啦
香港人用殘體字,果然是一條忠心愛國盲毛

話5天潛伏期是否露底?明明話7月6日開始爆發關父親節事

回覆 引用 TOP

我想問人猿教授世界上邊個七百萬人O既地區或國家可以5日內做晒檢測??? 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-2 07:06 PM 發表

?20200802182618

5日檢測750萬人? 袁國勇:全民檢測需視乎成本效益和可行性
08月02日(日) 18:05   

新冠肺炎疫情無止境,隱形患者在社區「播毒」成隱憂,有聲音要求政府為全民 ...
猿狗,收聲!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 67中國 於 2020-8-3 04:37 PM 發表

香港人用殘體字,果然是一條忠心愛國盲毛
噗!笑7死人,我從來無講過我系高貴的鄉港人啊!我地廣東佬從來唔稀罕,你地越南仔比較中意D,黃絲大廢材

今日新聞話梁子超醫生話欠設施隔離全民檢測就白做!😳好奇怪理論,當病人知自己有病,就算無得隔離,自己同家人都會有所防範,政府又可以得出數字計劃應對...點會白做?🤔白做是否指黑醫食唔到着數呀?😖又或影響咗西🐶想疫情經香港傳去內地呀?🧐

https://yns.page.link/EGRg9

回覆 引用 TOP

死咗37人夠哂成本效益啦

回覆 引用 TOP

交廣大市民討論。。佢無野呀嘛

乜野牛鬼蛇神,我都唔理lu,我的路已經選擇好。。

回覆 引用 TOP

袁膠獸(恥笑備用)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yjbodi 於 2020-8-3 06:15 PM 發表

噗!笑7死人,我從來無講過我系高貴的鄉港人啊!我地廣東佬從來唔稀罕,你地越南仔比較中意D,黃絲大廢材
哦,原來是大陸同胞,明哂,點都好還是一條愛國盲毛而已

附件

IMG_20200802_154258.jpg(70.73 KB)

2020-8-3 10:26 PM

馬後炮 馬後炮 馬後炮,猿膠獸係唔會錯嘅。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]