• 瀏覽: 52,595
  • 回覆: 366
  • 追帖: 3
+28
唔行全民Tracking ,只做test 係冇用

人命要考慮成本效應!?不如65歲以上或長期病患者唔好醫,大嘴巴袁教授你微生物學幾時轉左經濟學呀?所有重災城市都系盡量嘗試,你話每日測試幾由廣大市民討論,咁訪問你地呢的專家做咩?

大陸唔同你講成本要幫香港人驗,你同佢講成本?無野呀?

猿狗,黑醫乜都話5得,玩弄正字,必得

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-2 07:06 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200802/photo/bkn-20200802180506154-0802_00822_001_01b.jpg?20200802182618

5日檢測750萬人? 袁國勇:全民檢測需視乎成本效益和可行性
08月02日(日) 18:05   

新冠肺炎疫情無止境,隱形患者在社區「播毒」成隱憂,有聲音要求政府為全民 ...
「猿人磚家」提出5日全民檢測,如果被佢逼到「正苦」去做,下一步「飯聞」就有可能會問:全民檢測咁大規模都做得到喎,點解要押後投票呀?

佢呢個建議,唔似係想檢測咁簡單噃,喺咪別有用心呢?

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-2 07:06 PM 發表

?20200802182618

5日檢測750萬人? 袁國勇:全民檢測需視乎成本效益和可行性

新冠肺炎疫情無止境,隱形患者在社區「播毒」成隱憂,有聲音要求政府為全民 ...
完教授又精神病發作。

我都知男人有一條線叫前列線

猿教獸日日出黎擦存在感,日日鳩噏指指點點,又咩都做唔到,接埋啦 !

引用:
原帖由 烈火雄雄 於 2020-8-2 07:31 PM 發表
如果中央話完全免費又如何?

只係香港醫療集團無得益啫!
225億

引用:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200802/photo/bkn-20200802180506154-0802_00822_001_01b.jpg?20200802182618

呢條廢柴成日鳩噏,年初疫情爆發就話有140萬人受感染,8月又講有140萬人感染,喂,呀乜磚家,點解個數字無變嘅?140萬人係固定講法?定係劇本寫左無得改?DLLM

食屎袁狗爭取蒲頭機會,食屎啦你

佢又狗up

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]