• 瀏覽: 3,010
  • 回覆: 31
議員可以打壓公民自由嘅咩?怕唔怕會被特大統領制裁你?

美博霧兄馮貝殼指身為民主自由普世價值大國必要進行新聞封鎖,國內醜陋的一面真相不能被外界知悉

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2-8-2020 21:02 發表

哩條粉腸仲未死?
黎智英嚴重便秘,條光頭羅要幫佢啜屎

如果我冇估錯民主黨個邊做咗總統我估佢搵個黑人女人做副總統

黑人革命美國

普通市民連最低限度,最和平既表達方法都被美國政府剝削埋,美國重好意思講自己係自由民主國家?

唔比跪當無事發生嗎

今次真係DL老美,雙重標準

喺美國咁和平表達意見嘅自由都被打壓。

但白人警察單膝跪地祈禱又無人嘈喎?

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-8-2 07:03 PM 發表
【明報專訊】NBA相隔4個半月重啟,聲援黑人平權成新常態,但有眾議員表示,若俄克拉荷馬雷霆職球員在奏國歌時單膝下跪,或撤銷稅務優惠。而奧蘭多魔術大前鋒艾錫昨成為首個沒單膝下跪的球員,他認為這並非解決歧視的方
條柒頭叫人唔好單膝下跪,咁咪雙膝跪囉!

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2-8-2020 19:03 發表
【明報專訊】NBA相隔4個半月重啟,聲援黑人平權成新常態,但有眾議員表示,若俄克拉荷馬雷霆職球員在奏國歌時單膝下跪,或撤銷稅務優惠。而奧蘭多魔術大前鋒艾錫昨成為首個沒單膝下跪的球員,他認為這並非解決歧視的方法。

美國白人至上種族主義人渣 ...
花旗歧視之國:最愛種族歧視槍擊案

引用:
原帖由 bitchxinu 於 3-8-2020 02:18 發表
自由美國連跪嘅自由都冇
自由美國連殺人嘅自由都冇
自由美國連種族歧視嘅自由都冇

引用:
原帖由 laputa_pl 於 2-8-2020 21:39 發表
今次真係DL老美,雙重標準
自由美國連雙重標準嘅自由都冇咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]