• 瀏覽: 28,755
  • 回覆: 6
  • 追帖: 2
+29
依喲咪白人岐視主義囉!你班異種人做咩都錯!

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2020-8-2 05:36 PM 發表
好老實講,香港現時作為中美風暴中心,特首應該開記者會批評英國等敵對國家延期選舉囉,強硬d,唔洗下下等外交部幫手屌7佢地
都唔係咁講呀!我地擺明向中央投訴白人岐視主義,等中央插佢!都係唔錯架!

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 06:17 PM 發表

唔想俾白人岐視, 就咪再吹大牛啦!
全世界都知白皮西岐視主義起晒頭啦日日遊行囉!
日日幾十個黑人被打死,你仲未知咩?
又係吓喎,白皮西自己都封鎖晒傳媒自由囉!難怪你仲係無知啦!

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 06:17 PM 發表

只要你係異種黃人都一樣岐視你格,佢地利用完你咪一樣要你做佢地難民奴隸!有比你平等過咩?

引用:

白皮西岐視主義一句講晒只要你唔係同種就岐視你,包括政治,體制,經濟,種族,宗教,思想,臉孔所有野!

引用:
原帖由 郭肥包 於 2020-8-2 06:48 PM 發表

Tik Tok 上有不少美國暴亂的短片分享,侵侵不想讓世界知道美國的亂,又談不攏收購,惟有又用總統行政命令封殺。

美國非常獨裁橫蠻,連看真相的自由都沒有。 ...
我Tik Tok已經上唔到!有無其他方法?模擬器都只有標題劃面但不能播放!又唔想vpn,有無法子?

引用:
原帖由 郭肥包 於 2020-8-2 06:55 PM 發表

不行了,只能靠外地朋友用另一部手機錄下來之後才轉傳過來。
咁即一定要用vpn啦!謝了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]