• 瀏覽: 26,791
  • 回覆: 215
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 05:12 PM 發表

受新冠肺炎疫情關係,港府將原訂9月舉行的立法會選舉延期一年,惹來歐美國家批評,甚至譴責。新民黨主席葉劉淑儀表示早已預料到,但仍感憤怒,尤其是英國早於今年五月,通過了《新冠病毒2020年法案》(Coronavirus Act 2020),將118個地區議會選舉部押後一年,卻抨擊香港將立法會選期延期的做法‧。

葉劉淑儀在網上節目「阿太主場」表示,英國的《新冠病毒2020年法案》(Coronaviru ...
英國脫歐,經濟上急於要同美國簽訂自由貿易協議,要擁抱美國市場,呢段時間梗係要討好美國……

回覆 引用 TOP

感覺香港最需要擴建精神病醫院,青山不夠住

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 17:57 發表

有書唔好好讀, 做乜要做地盤?
都好過你做曱甴

回覆 引用 TOP

老尾話:我係白痴,所以你一定都係白痴。問題是,老味你自己係白痴,點解人哋一定係白痴。

回覆 引用 TOP

歐美同犯民幾時都係咁雙重標準!

回覆 引用 TOP

日落國同老尾不嬲都係扮關心我地,c眼聯盟一向都雙重標準嘅pk黎,驚香港唔死,想加多幾錢重…

回覆 引用 TOP

狗口長不出象牙

附件

Screenshot_20200801-080028.png(1.81 MB)

2020-8-2 07:16 PM

公我嬴,字你輸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 懸空 於 2020-8-2 07:16 PM 發表

狗口長不出象牙
原來英國同澳洲都押後12個月。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:57 PM 發表

有書唔好好讀, 做乜要做地盤?
無料唔好學人玩股票

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:47 PM 發表

葉瘤女兒幾時唔再做海外漢奸啊?
講漢奸走狗,邊及屍兄你阿,食狗糧長大

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:54 PM 發表

DLLM 出賣香港人的名牌外國手袋
美國人買/用中國貨,算唔算出賣國家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 05:12 PM 發表

受新冠肺炎疫情關係,港府將原訂9月舉行的立法會選舉延期一年,惹來歐美國家批評,甚至譴責。新民黨主席葉劉淑儀表示早已預料到,但仍感憤怒,尤其是英國早於今年五月,通過了《新冠病毒2020年法案》(Coronavirus Act 2020),將118個地區議會選舉部押後一年,卻抨擊香港將立法會選期延期的做法‧。

葉劉淑儀在網上節目「阿太主場」表示,英國的《新冠病毒2020年法案》(Coronaviru ...

正一食屎狗!

回覆 引用 TOP

姐姐: 妹妹可以做特首自己卻不行

回覆 引用 TOP

打過咪知囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]