• 瀏覽: 28,788
  • 回覆: 215
  • 追帖: 2
+29
引用:
原帖由 thinking2014 於 2020-8-2 06:10 PM 發表

收旗啦。講埋啲與主題不相關嘅嘢係唔能夠反駁美英雙重標準架。
無法啦唔夠人講要轉移視線

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 06:09 PM 發表

讀書不成, 三大害: 腦殘、弱智、白痴。
係喎,真係中晒~
黃絲曱甴一被拉,上到法庭求情借口都係話自己有病~腦殘啦,弱智啦,白痴啦咁……

反華大合唱

世上....竟有這個鬼佬咁愛香港,為咗香港肯同中國反面🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 05:12 PM 發表
受新冠肺炎疫情關係,港府將原訂9月舉行的立法會選舉延期一年,惹來歐美國家批評,甚至譴責。新民黨主席葉劉淑儀表示早已預料到,但仍感憤怒,尤其是英國早於今年五月,通過了《新冠病毒2020年法案》(Coronavirus Act 2020),將118個地區議會選舉部押後一年,卻抨擊香港將立法會選期延期的做法‧。

葉劉淑儀在網上節目「阿太主場」表示,英國的《新冠病毒2020年法案》(Coronaviru ...
同班黃能一樣啦

厚此薄彼

崇洋奴

外國乜野都得 乜野都好

雙重標準又厚面皮

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:57 PM 發表

有書唔好好讀, 做乜要做地盤?
唔做中  唔做保  唔做漢奸三代好

做地盤又點?
唔做小黃人老婆都好很好

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2020-8-2 05:36 PM 發表
好老實講,香港現時作為中美風暴中心,特首應該開記者會批評英國等敵對國家延期選舉囉,強硬d,唔洗下下等外交部幫手屌7佢地
都唔係咁講呀!我地擺明向中央投訴白人岐視主義,等中央插佢!都係唔錯架!

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2020-8-2 05:36 PM 發表
好老實講,香港現時作為中美風暴中心,特首應該開記者會批評英國等敵對國家延期選舉囉,強硬d,唔洗下下等外交部幫手屌7佢地
外交係中央負責,香港特區開記者會屌英美=越權

美帝連tiktok都驚到要禁? 係驚定歧視呀?
引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 06:17 PM 發表

唔想俾白人岐視, 就咪再吹大牛啦!

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 05:12 PM 發表
受新冠肺炎疫情關係,港府將原訂9月舉行的立法會選舉延期一年,惹來歐美國家批評,甚至譴責。新民黨主席葉劉淑儀表示早已預料到,但仍感憤怒,尤其是英國早於今年五月,通過了《新冠病毒2020年法案》(Coronavirus Act 2020),將118個地區議會選舉部押後一年,卻抨擊香港將立法會選期延期的做法‧。

葉劉淑儀在網上節目「阿太主場」表示,英國的《新冠病毒2020年法案》(Coronaviru ...
香港選舉關英美叉事咩!

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-8-2 06:13 PM 發表

係喎,真係中晒~
黃絲曱甴一被拉,上到法庭求情借口都係話自己有病~腦殘啦,弱智啦,白痴啦咁……
係 勁多有精神病紀錄
一係就 弱智白痴

引用:
原帖由 talldude 於 2020-8-2 06:21 PM 發表

香港選舉關英美叉事咩!
佢地腦退化到重以為香港E+係英殖時代, 腦退化或者柏金遜病人淨係記住以前點樣

「你就可以,卻來批評我們?你當你還是殖民地主子?我特別反感」

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]