• 瀏覽: 28,803
  • 回覆: 215
  • 追帖: 2
+29
引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:47 PM 發表
https://eastweek.my-magazine.me/tmp_images/article_multimedia_24000/23637/2_n.jpg

葉瘤女兒幾時唔再做海外漢奸啊?
響海外就唔一定漢奸,主要睇下有冇做羅冠聰嗰啲行為,不過你呢啲智障就唔識理解架喇。

周官與平民

葉劉今次真係串爆蠅國賤種啊...

引用:
原帖由 hwwong 於 2020-8-3 01:27 AM 發表
最好多啲人反問番美國~
而家mike pompeo日日係度吠~

英美成L日都係雙重標準、龍門任搬

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 05:12 PM 發表
受新冠肺炎疫情關係,港府將原訂9月舉行的立法會選舉延期一年,惹來歐美國家批評,甚至譴責。新民黨主席葉劉淑儀表示早已預料到,但仍感憤怒,尤其是英國早於今年五月,通過了《新冠病毒2020年法案》(Coronavirus Act 2020),將118個地區議會選舉部押後一年,卻抨擊香港將立法會選期延期的做法‧。

葉劉淑儀在網上節目「阿太主場」表示,英國的《新冠病毒2020年法案》(Coronaviru ...
干涉中國內政!駛L理啲鬼佬講乜咩!送客啦!

美國出一次聲
就捉一件 泛民 告國家法 

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 05:12 PM 發表
受新冠肺炎疫情關係,港府將原訂9月舉行的立法會選舉延期一年,惹來歐美國家批評,甚至譴責。新民黨主席葉劉淑儀表示早已預料到,但仍感憤怒,尤其是英國早於今年五月,通過了《新冠病毒2020年法案》(Coronavirus Act 2020),將118個地區議會選舉部押後一年,卻抨擊香港將立法會選期延期的做法‧。

葉劉淑儀在網上節目「阿太主場」表示,英國的《新冠病毒2020年法案》(Coronaviru ...
英國五月份一日幾多人感染,香港一日幾多人感染,有沒比較?

引用:
原帖由 hwwong 於 2020-8-3 01:27 AM 發表
葉劉亂吠!
五月份英國好多人感染。

雙標美狗

引用:
原帖由 香江人 於 2020-8-3 04:21 AM 發表

英國五月份一日幾多人感染,香港一日幾多人感染,有沒比較?
還要比較什麼?英國全國有幾多人已經染病?

呢個決定一出,就預咗比人鬧架啦,唔係唔知下話

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:47 PM 發表
https://eastweek.my-magazine.me/tmp_images/article_multimedia_24000/23637/2_n.jpg

葉瘤女兒幾時唔再做海外漢奸啊?
人哋個女都三四十啦!獨立個體,似你仲係裙腳仔咩!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]