• 瀏覽: 28,816
  • 回覆: 215
  • 追帖: 2
+29
英美真的還當香港是他們的殖民地好心他們得閒就處理下自己的問題先啦,日日理香港,自己國內死咁多人和暴動又不理。如果我是英國或者美國人,一定會抗議政府多管閒事

一個英/美官員就代表(騎劫)香港人民意了!
他們說香港人不要押後選舉!?
但是他有沒有真的問過香港市民?

我們香港人是否需要發起每人一"小",7佰萬人"小九七"佢來表達民意?

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:47 PM 發表

葉瘤女兒幾時唔再做海外漢奸啊?
日日幫鬼佬含能吞精,大叫好味道

歐美一直都雙重標準。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 05:12 PM 發表
受新冠肺炎疫情關係,港府將原訂9月舉行的立法會選舉延期一年,惹來歐美國家批評,甚至譴責。新民黨主席葉劉淑儀表示早已預料到,但仍感憤怒,尤其是英國早於今年五月,通過了《新冠病毒2020年法案》(Coronavirus Act 2020),將118個地區議會選舉部押後一年,卻抨擊香港將立法會選期延期的做法‧。

葉劉淑儀在網上節目「阿太主場」表示,英國的《新冠病毒2020年法案》(Coronaviru ...
香港可以照搬英美譴責香港的內容,只是把香港換成英美

英美及其他國家的選舉都因應疫情延期,而新加坡在如期舉行選舉之後,疫情急轉直下,確診宗數急速上升,班犯氓政棍及黑醫護點解唔出下聲

美國雙重標準?你做好自己。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 05:12 PM 發表
受新冠肺炎疫情關係,港府將原訂9月舉行的立法會選舉延期一年,惹來歐美國家批評,甚至譴責。新民黨主席葉劉淑儀表示早已預料到,但仍感憤怒,尤其是英國早於今年五月,通過了《新冠病毒2020年法案》(Coronavirus Act 2020),將118個地區議會選舉部押後一年,卻抨擊香港將立法會選期延期的做法‧。

葉劉淑儀在網上節目「阿太主場」表示,英國的《新冠病毒2020年法案》(Coronaviru ...
英州

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:52 PM 發表
https://eastweek.my-magazine.me/tmp_images/article_multimedia_24000/23637/4_n.jpg

以前每逢學校假期,葉榮欣都會返港,在黨內做義工,大學畢業後更決定留港兩年,先幫母親打江山,之後再返美國讀MBA。她老實說:「我覺得美國生活較適合我,因為講英文,無人識我媽咪。留在香港是因為她,尖子人才好難留,我的作用會大過在美國。 ...
藍絲父母叫黃絲仔女唔好去非法遊行都叫唔到,YC唔係話要自由自主咩?做咩依家叫人哋個女聽阿媽話?🤔🤔

世界馳名“雙標”,英美最擅長。

尾國是最獨裁的極權自由國家,而英國是跟美狗。

引用:

美國係陰險小人
英國就係跟尾的狗

引用:

班英美走狗又可以洗班傻仔腦話香港政府又打壓民主
班傻仔只會聽主人講,唔會理事實真相
做慣走狗唔願做人

引用:
原帖由 situ來自中山 於 2020-8-2 07:05 PM 發表

做地盤就系無好好讀書?咩邏輯?甘你發唔到達,系咪因為你系廢物?
做地盤會發到達?咁你慢慢玩

白種人才是地球主人,其他人種都係奴材,你哋知唔知架?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]