• 瀏覽: 28,701
  • 回覆: 215
  • 追帖: 2
+29
引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:52 PM 發表

以前每逢學校假期,葉榮欣都會返港,在黨內做義工,大學畢業後更決定留港兩年,先幫母親打江山,之後再返美國讀MBA。她老實說:「我覺得美國生活較適合我,因為講英文,無人識我媽咪。留在香港是因為她,尖子人才好難留,我的作用會大過在美國。 ...
黃絲見到別人有能力到海外讀MBA,自己就被班港獨呀頭出賣,無能力走既手足要留係中國香港,真係好酸~

五眼怨婦

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2020-8-2 05:36 PM 發表
好老實講,香港現時作為中美風暴中心,特首應該開記者會批評英國等敵對國家延期選舉囉,強硬d,唔洗下下等外交部幫手屌7佢地
凸手是個廢物!

英國曱甴靜雞雞押後咗選舉?

用BNO去閹割囉
引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-8-2 06:05 PM 發表

黃絲見到別人有能力到海外讀MBA,自己就被班港獨呀頭出賣,無能力走既手足要留係中國香港,真係好酸~

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 05:12 PM 發表
受新冠肺炎疫情關係,港府將原訂9月舉行的立法會選舉延期一年,惹來歐美國家批評,甚至譴責。新民黨主席葉劉淑儀表示早已預料到,但仍感憤怒,尤其是英國早於今年五月,通過了《新冠病毒2020年法案》(Coronavirus Act 2020),將118個地區議會選舉部押後一年,卻抨擊香港將立法會選期延期的做法‧。

葉劉淑儀在網上節目「阿太主場」表示,英國的《新冠病毒2020年法案》(Coronaviru ...
我越來越喜歡葉劉了!出年我一定投給新民黨,有腰骨,做一個真正的中國人

外國實在太危險,是否應該叫返最親嘅人回中國,表示愛國

英國做咗美國狗已經係好多年前既事

英美都係垃圾國

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 05:12 PM 發表
受新冠肺炎疫情關係,港府將原訂9月舉行的立法會選舉延期一年,惹來歐美國家批評,甚至譴責。新民黨主席葉劉淑儀表示早已預料到,但仍感憤怒,尤其是英國早於今年五月,通過了《新冠病毒2020年法案》(Coronavirus Act 2020),將118個地區議會選舉部押後一年,卻抨擊香港將立法會選期延期的做法‧。

葉劉淑儀在網上節目「阿太主場」表示,英國的《新冠病毒2020年法案》(Coronaviru ...
班死佬真係好多事

最啱上親法庭都話自己係弱智或者精神病果班黃人
引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 06:09 PM 發表

讀書不成, 三大害: 腦殘、弱智、白痴。

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:54 PM 發表
DLLM 出賣香港人的名牌外國手袋
收旗啦。講埋啲與主題不相關嘅嘢係唔能夠反駁美英雙重標準架。

依喲咪白人岐視主義囉!你班異種人做咩都錯!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]