• 瀏覽: 28,765
  • 回覆: 215
  • 追帖: 2
+29
算把啦, 想自己有自由, 其他人用佢嘅自由就唔得?
呢D就係雙標
引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:54 PM 發表
DLLM 出賣香港人的名牌外國手袋

英美班死曱甴控制疫情不力仲敢出聲

英國已經完全地被美國佬收買左。。。

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:57 PM 發表

有書唔好好讀, 做乜要做地盤?
做地盤都好過做漢姦 黃屍 曱甴

是時候侵略鷹尾扭轉欺凌局面

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 05:12 PM 發表
受新冠肺炎疫情關係,港府將原訂9月舉行的立法會選舉延期一年,惹來歐美國家批評,甚至譴責。新民黨主席葉劉淑儀表示早已預料到,但仍感憤怒,尤其是英國早於今年五月,通過了《新冠病毒2020年法案》(Coronavirus Act 2020),將118個地區議會選舉部押後一年,卻抨擊香港將立法會選期延期的做法‧。

葉劉淑儀在網上節目「阿太主場」表示,英國的《新冠病毒2020年法案》(Coronaviru ...
蓬貝奧表示,擔心英國國民已經沒有再投票的機會,英國民主制度明顯倒退

英美賤狗國

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:59 PM 發表

重光之後
葉劉個女都會係消滅曱甴後回來

以正視聽

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2020-8-2 05:36 PM 發表
好老實講,香港現時作為中美風暴中心,特首應該開記者會批評英國等敵對國家延期選舉囉,強硬d,唔洗下下等外交部幫手屌7佢地
香港外交係由中國管的!你懂嗎?

點解香港唔可以押後?
因為不符美國利益囉

最獨裁的自由國家 ... 美國    

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]