• 瀏覽: 28,748
  • 回覆: 215
  • 追帖: 2
+29
引用:
原帖由 郭肥包 於 2020-8-2 06:48 PM 發表

Tik Tok 上有不少美國暴亂的短片分享,侵侵不想讓世界知道美國的亂,又談不攏收購,惟有又用總統行政命令封殺。

美國非常獨裁橫蠻,連看真相的自由都沒有。 ...
我Tik Tok已經上唔到!有無其他方法?模擬器都只有標題劃面但不能播放!又唔想vpn,有無法子?

引用:
原帖由 漆哥 於 2020-8-2 06:32 PM 發表
攞晒人地D女出來咁好玩,唔好漏左李卓仁個9A女喎,靠果一千萬養出來,大家都有份架!
https://cdn.discuss.com.hk/t/397821/f/800x0/https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/apple/20080807/large/07lp2p7.jpg ...
唔係玩3P咩

引用:
原帖由 bronze18man 於 2020-8-2 06:53 PM 發表

我Tik Tok已經上唔到!有無其他方法?模擬器都只有標題劃面但不能播放!又唔想vpn,有無法子?
不行了,只能靠外地朋友用另一部手機錄下來之後才轉傳過來。

英美那些都是番邦蠻人,
靠搶靠奪的強盜,
同佢哋講道理,
晒氣!

附件

10-02-10-20200729_7c1a72b376364c7955cdimLxG0v56n1x.jpg(174.42 KB)

引用:
原帖由 郭肥包 於 2020-8-2 06:55 PM 發表

不行了,只能靠外地朋友用另一部手機錄下來之後才轉傳過來。
咁即一定要用vpn啦!謝了

葉劉政治界牆頭草👍

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:57 PM 發表

有書唔好好讀, 做乜要做地盤?
唔做漢奷就可以了

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:47 PM 發表
https://eastweek.my-magazine.me/tmp_images/article_multimedia_24000/23637/2_n.jpg

葉瘤女兒幾時唔再做海外漢奸啊?

毒果文宣部曱甴
刀翻垟睇大陸抖音
點睇?

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 05:12 PM 發表
受新冠肺炎疫情關係,港府將原訂9月舉行的立法會選舉延期一年,惹來歐美國家批評,甚至譴責。新民黨主席葉劉淑儀表示早已預料到,但仍感憤怒,尤其是英國早於今年五月,通過了《新冠病毒2020年法案》(Coronavirus Act 2020),將118個地區議會選舉部押後一年,卻抨擊香港將立法會選期延期的做法‧。

葉劉淑儀在網上節目「阿太主場」表示,英國的《新冠病毒2020年法案》(Coronaviru ...
自2019年黑暴動亂後,對葉劉另眼雙看。。。

正常人都知英美係全宇宙嘅雙標婊

引用:
原帖由 wilsonts 於 2020-8-2 05:44 PM 發表
呢D算唔算雙重標準?
絕對是雙重標準,不知所謂。

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:57 PM 發表

有書唔好好讀, 做乜要做地盤?
做地盤就系無好好讀書?咩邏輯?甘你發唔到達,系咪因為你系廢物?

西人西國,X你老美!

附件

Screenshot_20200722_194046.jpg(78.76 KB)

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:59 PM 發表

重光之後
即系永遠都系外國被通緝,永遠做通緝犯,哈哈

引用:
原帖由 hermanqk 於 2020-8-2 06:05 PM 發表
最獨裁的自由國家 ... 美國    
美國自由女神像就系淫蕩女人噶貞節牌坊。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]