• 瀏覽: 28,725
  • 回覆: 215
  • 追帖: 2
+29
唔嬲都係咁
雙重標準到呢

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2020-8-2 06:04 PM 發表

香港外交係由中國管的!你懂嗎?
港府就是太鵪鶉,而家對英、美仲要客氣?

英美那些都是番邦蠻人,
靠搶靠奪的強盜,
同佢哋講道理,
晒氣!

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:47 PM 發表
https://eastweek.my-magazine.me/tmp_images/article_multimedia_24000/23637/2_n.jpg

葉瘤女兒幾時唔再做海外漢奸啊?
咁所有香港人係咪要留係中國香港,以後唔準去旅行

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 06:17 PM 發表

唔想俾白人岐視, 就咪再吹大牛啦!
只要你係異種黃人都一樣岐視你格,佢地利用完你咪一樣要你做佢地難民奴隸!有比你平等過咩?

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:57 PM 發表

有書唔好好讀, 做乜要做地盤?
唔通做漢奸好咩!
拿...唔係話你

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:59 PM 發表

重光之後
姐係..死在異鄉

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 06:17 PM 發表

白皮西岐視主義一句講晒只要你唔係同種就岐視你,包括政治,體制,經濟,種族,宗教,思想,臉孔所有野!

毋須理會啲白皮蠻夷

引用:
原帖由 bronze18man 於 2020-8-2 06:35 PM 發表

全世界都知白皮西岐視主義起晒頭啦日日遊行囉!
日日幾十個黑人被打死,你仲未知咩?
又係吓喎,白皮西自己都封鎖晒傳媒自由囉!難怪你仲係無知啦!
Tik Tok 上有不少美國暴亂的短片分享,侵侵不想讓世界知道美國的亂,又談不攏收購,惟有又用總統行政命令封殺。

美國非常獨裁橫蠻,連看真相的自由都沒有。

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 06:09 PM 發表

讀書不成, 三大害: 腦殘、弱智、白痴。
做咩話你自己

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 06:13 PM 發表

X2.............愛國,只要對住班腦殘來講......
有錢權貴, 釆佢都有味............
咁你咁唔鐘意中國,你又唔離開中國香港

好心佢就出少句聲,剋死老公,選特首閘都入唔到,又要死乞個行會成員位

引用:
原帖由 中資股票呃鳩人 於 2020-8-2 05:47 PM 發表

葉瘤女兒幾時唔再做海外漢奸啊?
🐖木聞?

引用:

唔想俾白人歧視,就咪做漢奸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]