• 瀏覽: 6,450
  • 回覆: 86
+11
引用:
原帖由 PTU2048 於 2020-8-2 04:23 PM 發表

Trump應該很開心吧⋯⋯香港醫護也讚美美國控制新冠做得好
Trump肯定很開心,香港醫護同美國醫護一樣咁廢!

好少氣

我想中國其實最是反對.....
港獨和分裂國家......
民主自由是可以傾的,,,,

引用:
原帖由 淫賤聯 於 2020-8-2 04:24 PM 發表

葛博士自己也是格林威治(美帝夏威夷校長屋企)校友
做咩咁盲目反美呢
唔怪得佢咁無聊。。。。

引用:
原帖由 pkpc 於 2020-8-2 04:06 PM 發表
武漢肺炎確診人數連日過百,原屬展覽及會議場地的亞洲國際博覽館已改建成社區治療中心並在昨日改建成社區治療中心並在昨日啟用。民建聯立法會議員葛珮帆今在社交網站發文,稱收到市民投訴,不滿亞博館掛有美國自由神像相片。她建議醫管局將相片拆下。

葛珮帆今日在 FB 發文並附上相片。圖片可見有醫護正在工作,背景牆上掛有自由神像的相片,又寫有 New York 的字樣。《立場新聞》向醫管局查詢,暫未獲回覆, ...
又唔係想幫邊個,相啫,放呀特朗普將相又如何.
最緊要係做好防疫先.
民建聯好心生性啦.如果咁都嘈,同對家事事政治行先有冇分別.

引用:
原帖由 2282008 於 2020-8-2 04:12 PM 發表
國旗區旗唔掛🧐邊隻🐕醫護人員甘大膽🤔
肯定是黑醫狗所為

係喎,那掛畫條友儍銀咗?咁掛住美國咪去美國囉,留香港這中國地方把銀呀?

要炒友啦!

范鴻齡你似乎乜都唔做喎!

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-8-2 04:59 PM 發表
好少氣
你中咗美國後仲少氣.

引用:
原帖由 pkpc 於 2020-8-2 04:06 PM 發表
武漢肺炎確診人數連日過百,原屬展覽及會議場地的亞洲國際博覽館已改建成社區治療中心並在昨日改建成社區治療中心並在昨日啟用。民建聯立法會議員葛珮帆今在社交網站發文,稱收到市民投訴,不滿亞博館掛有美國自由神像相片。她建議醫管局將相片拆下。

葛珮帆今日在 FB 發文並附上相片。圖片可見有醫護正在工作,背景牆上掛有自由神像的相片,又寫有 New York 的字樣。《立場新聞》向醫管局查詢,暫未獲回覆, ...
佢地笑9美國日日幾萬新個案啫,等個自由神睇下香港又有新設備傻西老美慢慢等啦,好快全民免疫

引用:
原帖由 加燦 於 2020-8-2 06:17 PM 發表

你中咗美國後仲少氣.
佢會斷氣

唔會天價攪隔離營,又搵香港人血汗錢保送中國X築

意思係話 肺炎係美國所賜 怨有頭

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2-8-2020 16:17 發表
要掛就掛呢幅
仲有被雷劈斷咗個條老美國旗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]