• 瀏覽: 8,295
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
+43
中咗尾國肺炎死撚咗咪永遠都投唔到票囉,多謝白皮豬「關心」喎

關你隻美狗乜事, 英國夠押後又唔見你吠

你擔心自己好過啦

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-2 03:56 PM 發表
政府押後立法會選舉一年,美國國務卿蓬佩奧發聲明,譴責港府欠缺理據,擔心香港可能永遠無法再進行投票。蓬佩奧指,事情再次

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/7640388a8016340dedad082da57d835d/stheadline/inewsmedia/20200802/_2020080215113244833.jpg

...
龐狗

關你肥狗L事咩?

憂你全家中肺炎好過啦

蓬佩奧:「在(我)擔任CIA的局長時,我們撒謊、我們欺騙、我們偷竊,我們還有一門課程專門來教這些。這些提醒我們美國是如何造就今日榮耀。
來源:
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20190424001862-260408

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-2 03:56 PM 發表
政府押後立法會選舉一年,美國國務卿蓬佩奧發聲明,譴責港府欠缺理據,擔心香港可能永遠無法再進行投票。蓬佩奧指,事情再次

...
佢就永遠無得投票,就快天收佢皮。

關佢L事

引用:

...
香港政府幾時俾我投票譴責蓬佩奧

憂你老板11月後收皮更實際啦,雖然我想你地連任

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2-8-2020 15:58 發表
你不如憂11月連任失敗先
擔心特朗普可能永遠無法再連任。

條友真係好煩

關隻肥狗撚事呀!

引用:

...
佢驚唔驚個春袋跌呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]