• 瀏覽: 48,189
  • 回覆: 750
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-2 02:40 PM 發表

?20200802140540

政黨9人請願不滿內地檢測隊來港 遭警告違禁聚令
08月02日(日) 13:21   
新冠肺炎持續擴散,內地核酸檢測支援隊的先遣隊今日(2日)到港,協助核酸檢測工作,並有消息 ...
跳你老舞啊,譚黑鬼,你唔要檢測咪死柒左佢咯,大把人等住救命,重阻撚住晒

橫眉冷對千夫指 俯首甘為孺子牛
熱賣及精選
成班垃能圾如果你班仆街家人感染到又點呢

班政治撚又左頭左勢!不得民心!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-2 03:13 PM 發表

協助

武漢肺炎本身就係中國惹過嚟

中國充其量只係執番自己啲蘇州屎

再者中國啲醫護水平信得過

啲護士小學程度

醫生證書淘返嚟 ...
曱甴仲未着草?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 juniorcow 於 2020-8-2 03:42 PM 發表

「認為全民檢測會適得其反,加重香港醫療系統負擔。」
我真係搲晒頭,佢地意思係咪即係唔檢測就唔會有個案,咁醫療系統就會好清閒,日日返工等放工、等出糧,香港人真係要睇清楚香港呢班政棍。 ...
點解佢同阿侵思維一樣嘅?唔通佢地俾阿侵收買咗?

死曱甴

回覆 引用 TOP

政黨狗人?
有人幫手仲話加負擔
每日百幾個確診係因為唔夠人檢測
同埋唔加大檢測點可快啲阻止

回覆 引用 TOP

又點呀?人地黎幫你早日恢復,又反?逢中必反?如果美國派員過黎又反唔反呀?定係感謝美國專家幫忙?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-2 03:13 PM 發表

協助

啲護士小學程度

醫生證書淘返嚟 ...
已cap,網上散播謠言煽動對祖國仇恨

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-2 02:40 PM 發表

?20200802140540

政黨9人請願不滿內地檢測隊來港 遭警告違禁聚令
08月02日(日) 13:21   
新冠肺炎持續擴散,內地核酸檢測支援隊的先遣隊今日(2日)到港,協助核酸檢測工作,並有消息 ...
正契弟!你哋唔要唔好要,自己收皮病死唔好傳染人

回覆 引用 TOP

唔檢驗=零確診?唔好自欺欺人啦你班仆街冚家鏟,又係自已利益行先👎

引用:

協助

啲護士小學程度

醫生證書淘返嚟 ...
曱甴真係井底蛙仲喺度柒

回覆 引用 TOP

應該高舉:「議員的命才是命」😂
蟻民死幾多個冇所謂,政治大過天,話之你免費救人

原來這個世界上有些東西,荒謬到一個程度便沒有人會相信,但並不代表不存在。

回覆 引用 TOP

"認為全民檢測會適得其反"
D甘Ge人都有人支持, 香港真係癲癲地

回覆 引用 TOP

引用:

協助

啲護士小學程度

醫生證書淘返嚟 ...
咁又係既,中國執番自己啲蘇州屎係好應該既

但係上面相中既人反對,即係咁,佢地想將舊蘇州屎唔理,越黎越臭

最搞笑係會整臭自己人,例如肥矮太空灰,咁就唔好啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]