• 瀏覽: 48,115
  • 回覆: 750
  • 追帖: 2
記得唔好去驗啦! 如要驗, 就自己俾錢去驗囉

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-8-2 03:13 PM 發表

協助

武漢肺炎本身就係中國惹過嚟

中國充其量只係執番自己啲蘇州屎

再者中國啲醫護水平信得過

啲護士小學程度

醫生證書淘返嚟 ...
睇新聞,咪成日祇係井底呱呱叫,中國抗疫最成功,唔通搵老尾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-8-2 02:51 PM 發表

警告冇用的,點解唔拉人,或者發告票!
要打先有用

回覆 引用 TOP

正PK ,希望班人全部中曬肺炎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 juniorcow 於 2020-8-2 03:42 PM 發表

「認為全民檢測會適得其反,加重香港醫療系統負擔。」
我真係搲晒頭,佢地意思係咪即係唔檢測就唔會有個案,咁醫療系統就會好清閒,日日返工等放工、等出糧,香港人真係要睇清楚香港呢班政棍。 ...
主子侵侵都係咁講,你明啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 上環 於 2020-8-2 03:53 PM 發表

跳你老舞啊,譚黑鬼,你唔要檢測咪死柒左佢咯,大把人等住救命,重阻撚住晒
班犯民冚家剷,有邊次唔係害市民吖,但香港腦殘太多,香港人根本就是死在自已手上,只係我地班正常人被攬炒

回覆 引用 TOP

乜嘢時候喇,仲玩嘢。咁多人死,唔見你班人死。為咗自己奪權,不惜犧牲香港嘅所有嘢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gemini08 於 2020-8-2 03:54 PM 發表

點解佢同阿侵思維一樣嘅?唔通佢地俾阿侵收買咗?
唔係尾國佬,係香港利益集團,黑醫護,地產佬,屍法界…等

回覆 引用 TOP

一班醜陋嘅走狗

回覆 引用 TOP

如果俾泛暴派人士再搞落去,香港真係永無寧日

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑白的界線 於 2020-8-2 03:56 PM 發表

唔檢驗=零確診?唔好自欺欺人啦你班仆街冚家鏟,又係自已利益行先👎
由政府比$3000一個驗疫,班黑醫咁都講得出,私家醫院發到呢!咁你知點解唔要阿爺幫呢

黑暴反對人士仲傳播疫症

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-2 08:02 PM 發表

犯民九條狗
樓主竟然影到全家仆!無得頂!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 59804774 於 2020-8-2 14:40 發表

?20200802140540

政黨9人請願不滿內地檢測隊來港 遭警告違禁聚令
08月02日(日) 13:21   
新冠肺炎持續擴散,內地核酸檢測支援隊的先遣隊今日(2日)到港,協助核酸檢測工作,並有消息 ...
支持借此,每人即罰二千先!

(已違反限聚令)

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 倉鷹 於 2-8-2020 08:21 PM 發表

由政府比$3000一個驗疫,班黑醫咁都講得出,私家醫院發到呢!咁你知點解唔要阿爺幫呢
所以話香港咁多尼種自私自利既人,想唔死都幾難

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]