• 瀏覽: 24,235
  • 回覆: 238
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-2 01:00 PM 發表
新型冠狀病毒疫情持續下,德國柏林數以萬計民眾上街示威,抗議德國政府的防疫措施違反自由,大多數示威者無保持社交距離,並拒戴口罩。有柏林官員形容,今次示威是場災難。 示威者在勃蘭登堡門出發,遊行到柏林市中

這便是西方式自由民主, ...
美國可以令當地不少人反政府,中共就沒有里方面力量

香港遲早有樣學樣啊
我打算去驗核酸然後返大陸了,唉

Good Luck

為自由,死也願意?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-2 02:07 PM 發表
開始來料了 默克婆有難
係嗱,知係契哥,開始行動啦。

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-8-2 04:19 PM 發表

美國可以令當地不少人反政府,中共就沒有里方面力量
侵侵可出兵打暴徒,習大大有膽出解方軍打帶🐖咀丶掟磚頭/汽油彈的「小朋友」嗎?中共無吉士🤭

所謂民主和人權會令美國和歐洲加速衰敗。因為這場自然界的疫症並不是意式形態和政治的產品,是關乎性命的疾病,如果失控而造成大量人命傷亡,任何政府都會下台!

法國黃背心事件如此一徹. 美狗又玩煽動黑暴

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2020-8-2 02:57 PM 發表

有理由相信又係邪惡軸心國攪出嚟!
早唔遊行遲唔遊行係要一個咁巧合嘅時間先有個大遊行 神唔神奇

呢頭傾唔掂軍費,果頭就遊行,世事多巧合。

跟住就係賴中國啦,唔係中國播毒,你地唔使戴口罩,冇自由,全球所有政府有事賴中國就可以卸膊,仆你個街,你防疫不力,唔夠膽賴老美,中國好恰d?

德國D防護裝備, 真係唔駛賣嚟香港, 留番嚟自己用, 對付美國為佢嘅 “唔聽話” 而準備的顏色禮物。

好,開戰

引用:
原帖由 赤共 於 2020-8-2 03:58 PM 發表
應該將隱瞞疫情嘅罪魁禍首清算 ,自己封關但係將病毒帶到全世界送上軍事法庭
美國連國際法庭都制裁埋,冇得告。

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-2 01:00 PM 發表
新型冠狀病毒疫情持續下,德國柏林數以萬計民眾上街示威,抗議德國政府的防疫措施違反自由,大多數示威者無保持社交距離,並拒戴口罩。有柏林官員形容,今次示威是場災難。 示威者在勃蘭登堡門出發,遊行到柏林市中

這便是西方式自由民主, ...
越行就越多人中,越多人中就會擴散得更快,就更加要限制外出,跟住又玩無限loop...直到全世界人死晒或者有免疫,民主確實係好事黎,爭取自我死亡又害人禍國。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]