• 瀏覽: 24,264
  • 回覆: 238
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-8-2 04:19 PM 發表

美國可以令當地不少人反政府,中共就沒有里方面力量
因為中國人太善良了。

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-8-2 02:31 PM 發表
真係好多嘢都好巧合,某國係德國撤軍就有個大遊行,法國一話想有軍隊又有個大遊行,賽爾維亞只要同中國走近又有個大遊行,香港唔使講啦大家心裏有數啦,而家某國直情唔掩飾明搞你其他國家同地方 ...
絕對認同你,好多次都係咁,仲要系唔同國家嘅,只要同美國系意見上有發得衝突,一定貴發生呢d示威。

又是尾式民主搞出德國內亂。不交老尾軍費下場。

黃永你今鋪又點睇,夠膽隔空對住班歐美人民破口大罵嗎?

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-8-2 01:01 PM 發表
一反對美國。就馬上有遊行。。
CHing敏捷

光復德國 唯一出路

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-2 01:00 PM 發表
新型冠狀病毒疫情持續下,德國柏林數以萬計民眾上街示威,抗議德國政府的防疫措施違反自由,大多數示威者無保持社交距離,並拒戴口罩。有柏林官員形容,今次示威是場災難。 示威者在勃蘭登堡門出發,遊行到柏林市中

這便是西方式自由民主, ...
反擊德政府收留香港曱甴

東西方人一樣甘多蠢材。

英國疫情咁勁,又唔見有大遊行
邊個國家返美國,美國就出錢搞顏色革命

所以美國一定要滅國,世界先會和平

好快病毒蔓延全德國,中招者超越美國!!!阿彌陀佛!!!

引用:
原帖由 赤共 於 2020-8-2 03:58 PM 發表
應該將隱瞞疫情嘅罪魁禍首清算 ,自己封關但係將病毒帶到全世界送上軍事法庭
老美即製裁有關人員。

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-2 01:00 PM 發表
新型冠狀病毒疫情持續下,德國柏林數以萬計民眾上街示威,抗議德國政府的防疫措施違反自由,大多數示威者無保持社交距離,並拒戴口罩。有柏林官員形容,今次示威是場災難。 示威者在勃蘭登堡門出發,遊行到柏林市中

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2710000/2712672/BERLIN3_1024.png

這便是西方式自由民主, ...
這就是垃圾西方民主

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-8-2 02:08 PM 發表
美國佬又搞事14日後德國確診急升
民主自由病比美國肺炎更可怕

都唔及香港二百幻隻黃屍狗
一邊行,一邊吠
當然有啲見到,有啲見唔到啦
🤭😆

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]