• 瀏覽: 24,233
  • 回覆: 238
  • 追帖: 2
+3
我突然覺得依個世界好似係痴線。。。又唔係冇自由一世 等疫情過後就回愎正常架拉,定係美國佬唔想得佢自己重創,係德國到搞事呀,好似香港黑暴咁

好,好,好最緊要遊行完畢要多D人中肺炎就very good 等班所謂西方民主自由承受下

今次叫黃咩嘢?

老尾德性不單在德國搞大遊行,甚至放老尾肺炎病毒,
一次大遊行,肺炎病又嚴重擴大。

引用:
原帖由 赤共 於 2020-8-2 03:58 PM 發表
應該將隱瞞疫情嘅罪魁禍首清算 ,自己封關但係將病毒帶到全世界送上軍事法庭
係咪講緊尾國呀?🙄

抄鳩香港曱甴7.1播毒,問佢攞版權費

又集體感染了

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-2 01:00 PM 發表
新型冠狀病毒疫情持續下,德國柏林數以萬計民眾上街示威,抗議德國政府的防疫措施違反自由,大多數示威者無保持社交距離,並拒戴口罩。有柏林官員形容,今次示威是場災難。 示威者在勃蘭登堡門出發,遊行到柏林市中

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2710000/2712672/BERLIN3_1024.png

這便是西方式自由民主, ...
疫情因此而爆發,怪誰?

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2020-8-2 02:57 PM 發表

有理由相信又係邪惡軸心國攪出嚟!
咁都要有咁多德奸配合先至得㗎.

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-8-2 02:31 PM 發表
真係好多嘢都好巧合,某國係德國撤軍就有個大遊行,法國一話想有軍隊又有個大遊行,賽爾維亞只要同中國走近又有個大遊行,香港唔使講啦大家心裏有數啦,而家某國直情唔掩飾明搞你其他國家同地方 ...
全世界嘅反對黨都係佢老尾嘅朋友,除咗佢老尾自己國家內嘅反對派!

美國真本事!

狗捉老鼠

有老尾手影
德國唔聽話
又唔肯增加老尾註軍費
隻抗疫藥研究又快過老尾
唔整你都唔喺傻侵啦
搞完法國搞德國

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-2 01:00 PM 發表
新型冠狀病毒疫情持續下,德國柏林數以萬計民眾上街示威,抗議德國政府的防疫措施違反自由,大多數示威者無保持社交距離,並拒戴口罩。有柏林官員形容,今次示威是場災難。 示威者在勃蘭登堡門出發,遊行到柏林市中

這便是西方式自由民主, ...
人就係咁,係要奶下野先知死

美國的陰謀!推翻麥克爾!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]