• 瀏覽: 24,218
  • 回覆: 238
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-2 01:00 PM 發表
新型冠狀病毒疫情持續下,德國柏林數以萬計民眾上街示威,抗議德國政府的防疫措施違反自由,大多數示威者無保持社交距離,並拒戴口罩。有柏林官員形容,今次示威是場災難。 示威者在勃蘭登堡門出發,遊行到柏林市中

這便是西方式自由民主, ...
吊灣自稱民主自由,點解唔學下德國?

黃台仰有冇參加呀?

德國唔聽美國佬話

引用:
原帖由 天生綠色腳指 於 2020-8-2 09:19 PM 發表
佢好清楚 ,, 根本, 好多鬼佬在呃呃氹氹揾笨柒

引用:
原帖由 Perfect 於 2020-8-2 11:23 PM 發表

正是如此,傷風/流感都不能清除,難道又要長期禁制呢樣果樣?
呢一刻請問你有什麼高建.呢個政府起好多人口中係廢.唔好期望政府,等我地期望下你.

香港應該盡快禁止所有歐美航班入境

香港攬炒又輸出國際,民主自由真喺 on9 到無人有

引用:
原帖由 siuhung 於 2020-8-2 02:21 PM 發表
今天就遊行反對防疫措施過度苛刻,明天爆疫,又會遊行抗議政府抗疫不力!
公我贏字你輸的民主!
同香港班黃絲一撚樣,乜撚都賴落政府度

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-2 01:00 PM 發表
新型冠狀病毒疫情持續下,德國柏林數以萬計民眾上街示威,抗議德國政府的防疫措施違反自由,大多數示威者無保持社交距離,並拒戴口罩。有柏林官員形容,今次示威是場災難。 示威者在勃蘭登堡門出發,遊行到柏林市中

這便是西方式自由民主, ...
very good.

引用:
原帖由 friendchanli 於 2020-8-3 08:34 發表

呢一刻請問你有什麼高建.呢個政府起好多人口中係廢.唔好期望政府,等我地期望下你.
由呢刻開始,無論疫情如何,絕不加辣
要以現有辣招加強執法開始
有辣招而不執法,出乜招都無用
一衆R腳指中的公務員,紀律部隊,立刻調動出嚟,執行防疫法例。

引用:
原帖由 kitty2000 於 2020-8-2 07:40 PM 發表

他們不笨,有人工出,其實即是受薪做野
只係帶頭嗰班有得出,其他的都是被煽惑嘅笨蛋。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]