• 瀏覽: 24,266
  • 回覆: 238
  • 追帖: 2
+3
其實香港人怕肺炎程度有點阻礙正常日常生活,需知道疫情係維持一至兩年,最後好可能自己玩死自己!

引用:
原帖由 mtchan 於 2020-8-2 06:36 PM 發表
美國好波造柏林黃背心2020
咁中國生產商又有生意做了。

好美麗風景線

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2020-8-2 07:18 PM 發表

冇錯,中共廢到成為第二大經濟體,廢到一間民企華為都要美國傾盡全力去打壓,仲有,廢到連你都可以胡說八道。
小小2百萬乞兒人都對付不了。。廢

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-8-2 06:54 PM 發表

有人帶頭。出錢。根本就好多德國人會出哩搞事。邊個國家無一兩成人不滿政府?
咪就係最重要有班帶頭人囉三幾千便服美軍夠做個勢啦。就會引發其他德國人出啦。香港都係咁有班帶頭做勢。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-8-2 01:01 PM 發表
一反對美國。就馬上有遊行。。
美帝真係好邪惡!絕大部份國家都給他操控!順我者生,逆我者忙!

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-2 01:00 PM 發表
新型冠狀病毒疫情持續下,德國柏林數以萬計民眾上街示威,抗議德國政府的防疫措施違反自由,大多數示威者無保持社交距離,並拒戴口罩。有柏林官員形容,今次示威是場災難。 示威者在勃蘭登堡門出發,遊行到柏林市中

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2710000/2712672/BERLIN3_1024.png

這便是西方式自由民主, ...
又係佢老尾CIA攪事

不加駐軍費,萬二美軍返去會中肺炎。。美國要德國一穫熟 !!

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-8-2 01:01 PM 發表
冇古惑真係唔信

引用:
法國黃背心翻版

真係好多嘢都好巧合,某國係德國撤軍就有個大遊行,法國一話想有軍隊又有個大遊行,賽爾維亞只要同中國走近又有個大遊行,香港唔使講啦大家心裏有數啦,而家某國直情唔掩飾明搞你其他國家同地方

美國到處竊聽,卻誣衊華為竊聽!華為只妨礙了美國竊聽各國!
美國到亞太軍演,在南海挑釁竟然話算是行駛自由!
中國在自己領土進行軍演,美國又話中國損害區域安全😆
惡人嘅邏輯,真係人善被人欺,美國做什麼也不可能阻礙中國人生存嘅空間!

引用:
原帖由 赤共 於 2020-8-2 03:58 PM 發表
應該將隱瞞疫情嘅罪魁禍首清算 ,自己封關但係將病毒帶到全世界送上軍事法庭
一定要

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]