• 瀏覽: 90,968
  • 回覆: 525
  • 追帖: 4
來歷不明,值得徹查.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
斬手搶錶是90年代係深圳會發生既事,依家係傷港。
廿年河北,廿年河南。

引用:
原帖由 dannyocean 於 2020-8-2 11:39 AM 發表

其實icac有咩用?咁都唔開file
偷呃拐騙搶打劫洗黑錢呢D野唔關icac事吧!

佢做乜呢?!

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-8-2 10:49 AM 發表

9成 毒犯 啦⋯
商罪科財富組請跟當事人戶口  就一目了然  哈哈  散工😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:34 AM 發表

據陳稱,兒子任職散工,一向喜愛鐘表,報稱被搶的Richard Mille(譯名︰里查德米爾)瑞士名表,僅數月前購買,且曾向家人展示,詎料凌晨回家時遇劫,痛失愛表。陳母稱,由於兒子並非出身大富人家,今次不幸遇劫,只能靠個人努力再賺錢購回,他亦不明為何成為遇劫目標。

真係幫幫忙! 邊份散工可以搵到百幾個買隻錶威威? ...
唔好唔記得
軟飯
都係叫散工

2021 持續加注股

回覆 引用 TOP

好慘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fallresoar 於 2020-8-2 12:52 PM 發表

斬手搶錶是90年代係深圳會發生既事,依家係傷港。
廿年河北,廿年河南。
今時今日 周街 A貨, 拎上手睇都未分到, 搶黎做乜?

回覆 引用 TOP

做散工仲有錢過正常上斑中低層...還要找咩工

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 火燎森 於 2020-8-2 11:42 AM 發表

其實點解一定要規定搵2萬咁少?同埋唔可以係屋企人送?
個阿媽話屋企唔係大富之家。
不過咁,佢可能係同李十X比,有十億8億,同李生比都係窮鬼。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:48 AM 發表

搵20幾萬一個月都係戴幾皮嘢隻錶, 打散工可以戴160萬一隻! 香港嘅青年材俊真係要從新定義
九成係因為啲錢唔可以存入銀行,所以先買表。

回覆 引用 TOP

警方絕對銷調查呢個人啲錢點樣唻, 九成D錢係唔可以存入銀行先至買表。

回覆 引用 TOP

取消不論貧富全民免費教育啦,23歲做散工都大把錢買160萬表,讀書來做乜?博士都無這富貴,讀書無鬼用,做散工就得咯,無謂浪費寶貴資源在教育上。

後生可畏,果真係一位優獸嘅細路。

回覆 引用 TOP

擺明內哄鬼打鬼

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]