• 瀏覽: 93,482
  • 回覆: 525
  • 追帖: 4
+12
傻西都知係熟人做佢架啦....喺班友面前炫耀,兩個字 "活該"

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
https://www.hk01.com/突發/501885/尖 ... 劫-140萬richard-mille

係咪同一隻?

引用:
原帖由 何紅申 於 2020-8-2 10:48 AM 發表
散工係做鴨
綠9傷鑽石咩,買 160萬錶,起碼有幾千萬身家

引用:
原帖由 ttyiu 於 2-8-2020 10:21 發表
哇,做義士咁好搵
銀紙是要用日子換的

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
淘寶貨

引用:

肯定做曱甴啦,而家咪比人起尾注囉。

財不可以露眼尼個道理都唔明~只可以講一句(底L死)

事主失去160萬名表
對方用勞力賺到160萬名表
大家都系咁努力

引用:
原帖由 何紅申 於 2020-8-2 10:48 AM 發表
散工係做鴨
做鴨都揾唔到咁多錢

做散工幾個月可以賺百幾萬?做嘜工作可以賺到百幾萬?真正要查他是否非法犯法散工黑暴的工作頭目?

引用:

分分鐘案被案被中有案😏

王c收克金買表

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:19 AM 發表
香港有女學生電話騙案俾人呃幾百萬, 散工有錢買隻160萬嘅錶! 香港真係遍地黃金唔係扮係真!
都有幾單公屋富婆被人呃左幾百萬的網上情緣、電話騙案

引用:

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200802/_2020080208221484007.jpg

之前有珠寶商人比人劏死牛,又係唔見依個牌子

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]