• 瀏覽: 93,522
  • 回覆: 525
  • 追帖: 4
+12
班賊搶咗發覺係A貨,嬲到震插佢幾刀

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2-8-2020 10:48 AM 發表
搵20幾萬一個月都係戴幾皮嘢隻錶, 打散工可以戴160萬一隻! 香港嘅青年材俊真係要從新定義
咪就係,做散工搵到可以帶160萬隻錶,除咗掟氣油彈同洗黑錢之外都好難有呢啲工。
建議警方要查清楚買錶嘅資金來源。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
黃絲眾籌員....

引用:
原帖由 火燎森 於 2020-8-2 03:34 PM 發表

係可以的,公屋富戶
咪就交番市值租金,簡單

警察應該開咗file,稅局跟住又開file,事主有排頭痕。

引用:
原帖由 benho118 於 2020-8-2 10:21 AM 發表
除咗當黑暴勇武派,真係想唔到有乜散工咁好揾。
😂賺到百幾萬,個位一定做左好多野😂

一早叫左咪做黃絲架啦

引用:
原帖由 benho118 於 2020-8-2 10:21 AM 發表
除咗當黑暴勇武派,真係想唔到有乜散工咁好揾。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:34 AM 發表
陳母稱,由於兒子並非出身大富人家,今次不幸遇劫,只能靠個人努力再賺錢購回,他亦不明為何成為遇劫目。。。
呢個老母唸野都幾風趣。自己仔打散工,帶住隻球半表,仲唔明乜原因被搶?仲希望個子再買?傻媽有傻仔

引用:
原帖由 JohnKimGTR 於 3/8/2020 09:48 發表

咪就係,做散工搵到可以帶160萬隻錶,除咗掟氣油彈同洗黑錢之外都好難有呢啲工。
建議警方要查清楚買錶嘅資金來源。
黑暴吃黑暴, 警方要查清楚買錶嘅資金來源, 係咪掟氣油彈or 眾籌洗黑錢有關

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200802/_2020080208221484007.jpg

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
暴徒!上街示威三千,放火加五千,好快揾到!

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2020-8-3 06:41 AM 發表
呢位年輕人何來160萬?眾籌?打散工?黑暴?
仲要養部車添!星火基金經理

引用:
原帖由 01faifaifai 於 2020-8-3 01:52 AM 發表

天頌苑居屋嚟
唔錯架
我知,我小時候住過居屋

好簡單姐~睇事主個銀行戶口有冇百六萬出出入入就知d$系邊黎~

錶俾人搶~仲有出世紙同單據~睇到佢用咩方式比錢既~

王台仰系走毒品下話???所以佢有幾十萬現金~呢d系人證~所以特9英個仆街叫人安排佢著草德國!!!

新界北麥sir~國安公署睇緊你做野架~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]