• 瀏覽: 93,505
  • 回覆: 525
  • 追帖: 4
+12
相信習大公安局長而家都睇到元朗區系黑社會一塊肥豬肉啦~

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-8-2 10:49 AM 發表

9成 毒犯 啦⋯
不務正業, 冤枉來瘟疫去!

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200802/_2020080208221484007.jpg

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
掟汽油彈,放火,私了,襲警,隻隻曱甴撈到盤滿砵滿

百六萬比我就會買兩隻PP 運動款

並非出身大富人家,做散工可戴160萬名表,真想知佢撈邊行....

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:19 AM 發表
香港有女學生電話騙案俾人呃幾百萬, 散工有錢買隻160萬嘅錶! 香港真係遍地黃金唔係扮係真!
李嘉誠都算係散工

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:48 AM 發表
搵20幾萬一個月都係戴幾皮嘢隻錶, 打散工可以戴160萬一隻! 香港嘅青年材俊真係要從新定義
可能炒crypto, 炒樓,炒美股賺既呢

肯L定係收錢黑暴曱甴

戴得160萬名錶,當然是打散工,唔通朝9晚6可以賺到咩

引用:
原帖由 demo20000 於 2020-8-2 11:55 AM 發表
並非出身大富人家,做散工可戴160萬名表,真想知佢撈邊行....
呢條友好可疑
一定要查數!

咩鳩野散工 ? 唔係運毒就係黑暴判頭

自己出1萬 Daddy出159萬

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
二十三歲散工?
一百六十萬元瑞士名表?
呢條友要check下佢D錢點黎喎...

佢中咗六合彩,爆冷3T, 咪有錢買囉,佢無話大家知啫,做散工係過下日辰,唔使坐喺屋企咁悶喳
呢個係合理推斷

引用:
原帖由 dannyocean 於 2020-8-2 11:49 發表
其實icac有咩用?咁都唔開file
其實ICAC正係識沖咖啡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]