• 瀏覽: 93,398
  • 回覆: 525
  • 追帖: 4
+12
自己友

慘慘豬

應該係曱甴啊頭,付責吹雞搵人既,食左唔少錢,依家俾班o靚做低

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
古有明訓。財不可露眼。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:19 AM 發表
香港有女學生電話騙案俾人呃幾百萬, 散工有錢買隻160萬嘅錶! 香港真係遍地黃金唔係扮係真! 
個散工想話比帶勞果班友仔聽,帶勞仲差過做散工,你睇下錶板勞力士討論區D人當寶就知

好人有限,黑暴收錢。

依隻錶可能係前果輪被人打劫果隻

明知唔夠打仲反抗? 無生命危險算好彩。

曱甴咁好搵

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:19 AM 發表
香港有女學生電話騙案俾人呃幾百萬, 散工有錢買隻160萬嘅錶! 香港真係遍地黃金唔係扮係真! 
個散工想話比帶勞果班友仔聽,帶勞仲差過做散工,你睇下錶板勞力士討論區D人當寶就知

引用:
原帖由 hk_mask 於 2020-8-2 11:27 AM 發表
散工可搵百六萬?曱甴類散工?🤔
河童揾二千萬

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:34 AM 發表
據陳稱,兒子任職散工,一向喜愛鐘表,報稱被搶的Richard Mille(譯名︰里查德米爾)瑞士名表,僅數月前購買,且曾向家人展示,詎料凌晨回家時遇劫,痛失愛表。陳母稱,由於兒子並非出身大富人家,今次不幸遇劫,只能靠個人努力再賺錢購回,他亦不明為何成為遇劫目標。

真係幫幫忙! 邊份散工可以搵到百幾個買隻錶威威? ...
間唔中運下毒,打下刧土,標下參。擲下汽油彈咁囉🤭

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2-8-2020 10:34 發表
據陳稱,兒子任職散工,一向喜愛鐘表,報稱被搶的Richard Mille(譯名︰里查德米爾)瑞士名表,僅數月前購買,且曾向家人展示,詎料凌晨回家時遇劫,痛失愛表。陳母稱,由於兒子並非出身大富人家,今次不幸遇劫,只能靠個人努力再賺錢購回,他亦不明為何成為遇劫目標。

真係幫幫忙! 邊份散工可以搵到百幾個買隻錶威威? ...
很多工都揾到咁多錢,只是你唔會做。

做暴徒咪有咁多錢!暴動左1年賺成百多萬,23歲做鴨都賺吾到

做半年曱甴就買到啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]