• 瀏覽: 93,207
  • 回覆: 525
  • 追帖: 4
+12
引用:
原帖由 hk_mask 於 2020-8-2 11:27 AM 發表
散工可搵百六萬?曱甴類散工?🤔
河童買貝沙灣

引用:
原帖由 火燎森 於 2020-8-2 11:42 AM 發表

其實點解一定要規定搵2萬咁少?同埋唔可以係屋企人送?
唔係規定揾2萬,係呢位散工每個月要儲最少2萬,仲要儲足七年,至於點解會係屋企人送呢?佢呀媽話佢哋唔係大富之家,又話個仔買完佢個仔又展示過比佢睇咁咯,又話要靠佢個仔自己努力再買過咁啦

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2-8-2020 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
唔好睇小人,痴瘋買樓都得,呢隻真係散工黎啫!😹

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200802/_2020080208221484007.jpg

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
社會運動判頭?欠手足人工?手足追糧?

引用:
原帖由 icantstop 於 2020-8-2 12:05 PM 發表

唔好睇小人,痴瘋買樓都得,呢隻真係散工黎啫!😹
散暴呀?!

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200802/_2020080208221484007.jpg

有錢,買間屋,同阿媽住好D,好過,而家一毛所有

最驚條友問人借隻名錶嚟威,宜家要諗辦法找數。

引用:

汽油彈,放火,打人,搶之類

黃之X都系散工。都好富貴。百幾萬真系算散工中既低層

曱甴內訌

呢到真係好能多垃圾陸9係到 鳩噏圍爐打飛機 笑死
一人分析幾角小心精神病呀

曱甴被曱甴盯上了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]