• 瀏覽: 93,377
  • 回覆: 525
  • 追帖: 4
+12
香港人真有米

散工都戴百六萬,證明唔志在,當跌左咪算囉

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:34 AM 發表
據陳稱,兒子任職散工,一向喜愛鐘表,報稱被搶的Richard Mille(譯名︰里查德米爾)瑞士名表,僅數月前購買,且曾向家人展示,詎料凌晨回家時遇劫,痛失愛表。陳母稱,由於兒子並非出身大富人家,今次不幸遇劫,只能靠個人努力再賺錢購回,他亦不明為何成為遇劫目標。

真係幫幫忙! 邊份散工可以搵到百幾個買隻錶威威? ...
系咪點啲醫護律師去沖嘅散工?

會唔會呃保險?

介紹份散工比我😢😢😢😢

又係天水圍連燈議員d人,呃埋唔少錢

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
如果只錶係真既,就心痛。
如果只錶係假既,就身痛。
😂😂

甘有米~

做散工可以有160萬,真係當人儍㗎,估唔到做曱甴收入咁好,怪不得D廢青搏哂命啦,好似摶命插律司同警察一樣,若果不義之財就抵鳩死,報應繼續,自家心裡有數

巧有錢呀

隻表成160萬,一定有出世紙同收據啦,有買保險

引用:
原帖由 籠中芳香的天才 於 2020-8-2 12:07 PM 發表

有錢,買間屋,同阿媽住好D,好過,而家一毛所有
天頌苑居屋嚟
唔錯架

追查個事主
肯定可破獲某個犯罪集團

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
中馬仔、六合彩
又或做受薪曱甴?

散工?!  唔係麻~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]