• 瀏覽: 93,531
  • 回覆: 525
  • 追帖: 4
+12
呢個人相當有嫌疑
散工係周末勇武

引用:
原帖由 Venus8989 於 2020-8-2 12:22 PM 發表
稅局要做也啦
朋友送,朋友借給我戴,吹咩

上年中開始做裝修工,做半年就搵到,唔出奇

火魔法師乎?

唔會係國產名表?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
河童黑暴散工

仲諗住賺錢購回,係咪傻左?

做散工都可買160萬名表,
可想而知那羣黃畜曱甴為什麼
咁L熱心上街!

係咪真㗎???

引用:
原帖由 wantatogo 於 2020-8-2 01:42 PM 發表

3000一日半年180日唔食唔用唔使都係得540000。
做咩散工有10000一日,
鴨?應該無。電話騙徒?應該無。
示威?

9吾搭8,又話做散工,普通家庭,又話重新搵過錢唯有,但又有隻值160萬名錶。。。。肯定有內情啦,有咩散工搵到成160萬咁高,仲要先20幾歲?隻錶一系吾見得光咁得返黎,或佢啲有錢朋友比佢(可能性不高),其他原因不必多講

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:34 發表
據陳稱,兒子任職散工,一向喜愛鐘表,報稱被搶的Richard Mille(譯名︰里查德米爾)瑞士名表,僅數月前購買,且曾向家人展示,詎料凌晨回家時遇劫,痛失愛表。陳母稱,由於兒子並非出身大富人家,今次不幸遇劫,只能靠個人努力再賺錢購回,他亦不明為何成為遇劫目標。

真係幫幫忙! 邊份散工可以搵到百幾個買隻錶威威? ...
日防夜防,手足難防

引用:
原帖由 國指 於 2020-8-2 01:56 PM 發表

做香土支那五毛就有啦
支那每年幾萬億維穩費你拎唔到咩
哈哈文宣玻璃心 但真係唔知你講乜?要向D文宣老大哥學習吓!😂

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200802/_2020080208221484007.jpg

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
曱甴判頭落格?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]