• 瀏覽: 93,507
  • 回覆: 525
  • 追帖: 4
+12
引用:
原帖由 火燎森 於 2020-8-2 11:40 AM 發表

瑞士名錶
哈哈哈
依~咁堅
佢會唔會買咗保險
想呃保險呢?

引用:
原帖由 火燎森 於 2020-8-2 03:34 PM 發表

係可以的,公屋富戶
同款1955蚊 😂

戴隻靚錶招搖過市 ,預咗畀人搶,仲唔明點解成為遇劫目標?唔係嘛? 而家啲廢青真係冇腦到爆 。

肯定自己人做

引用:
原帖由 油站難吃的表哥 於 2020-8-2 03:34 PM 發表

你係咪香港人嚟㗎係人都知住公屋大把富戶啦點子名錶呀法拉利名車都有呀傻仔
富戶又點,個老豆比百幾萬個仔買錶買車?用下你個豬腦唸下啦。

淘寶賣百幾蚊人民幣而已, 吹得太大吧

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-8-2 10:23 AM 發表
做莊呀??
大少奶都搵唔少啦

引用:
原帖由 briancccc 於 2020-8-2 03:30 PM 發表
我真係而家先知,除左古董外,有錶可以賣倒160萬......
仲有更加貴的,例如Jacob & Co.....

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:34 AM 發表
據陳稱,兒子任職散工,一向喜愛鐘表,報稱被搶的Richard Mille(譯名︰里查德米爾)瑞士名表,僅數月前購買,且曾向家人展示,詎料凌晨回家時遇劫,痛失愛表。陳母稱,由於兒子並非出身大富人家,今次不幸遇劫,只能靠個人努力再賺錢購回,他亦不明為何成為遇劫目標。

真係幫幫忙! 邊份散工可以搵到百幾個買隻錶威威? ...
揾到百零萬既工當然難。。。儲到百零萬, 有閑錢買百零萬手錶先真正難。。。。

錶你有無

真係堅嘢 ?? 老陳啲貨咋

我死慳爛慳仲要老婆批准先買到隻勞!

在數月前買,我正係想知,在香港那處買?
買時點比錢,160萬一隻名表,不是160元1隻,
真係甘貴表,取出街點解不請保標跟身,報警作用是什麼?

附件

6.jpg(173.2 KB)

7.jpg(145.47 KB)

8.jpg(129.3 KB)

9.jpg(110.9 KB)

返散工都買160萬手錶,返長工咪不得之了?!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]