• 瀏覽: 93,517
  • 回覆: 525
  • 追帖: 4
+12
明顯撈偏俾人斬,順便攞埋隻錶

引用:
原帖由 何紅申 於 2020-8-2 10:48 AM 發表
散工係做鴨
3000一日半年180日唔食唔用唔使都係得540000。
做咩散工有10000一日,
鴨?應該無。電話騙徒?應該無。

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200802/_2020080208221484007.jpg

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
呢一年做黑暴賺咗唔少外快

160萬名表 ?
1萬6蚊買隻錶我都唔捨得.........
小弟唔識錶....都好好奇想知係乜嘢錶咁貴?? 乜牌子又係乜來頭咁貴 ?

打散工搵百幾萬好奇咩

又一隻死曱甴

散工係兼職義士?🤡🤡🤡

百幾萬隻錶好奇咩?我戴緊果隻都一千三百萬啦

引用:
原帖由 edbe 於 2020-8-2 01:17 PM 發表

做曱甴勇武
甘又吾好轉移視線~否則阿一好L大鑊架~

睇隻錶真係唔似值百幾萬

做散工嘅點解會買到160萬名錶擺明做散工個位是黑暴曱甴賺埋晒啲黑金,梗係買好野

傳: 應該做運輸

附件

ice.jpg(34.41 KB)

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
散工可揾到160萬?介紹下好喎?

黑暴戴隻錶都160萬

挑!散工...
咪有隻廢青日日到處和你撚廚囉,佢可能晚晚戴隻名錶去威威架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]