• 瀏覽: 93,203
  • 回覆: 525
  • 追帖: 4
+12
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1835182/即時-港聞-天水圍23歲散工被搶160萬名表-母-兒子數月前購買

無言

香港有女學生電話騙案俾人呃幾百萬, 散工有錢買隻160萬嘅錶! 香港真係遍地黃金唔係扮係真! 

london gold 啦

哇,做義士咁好搵

除咗當黑暴勇武派,真係想唔到有乜散工咁好揾。

做莊呀??

財不可露眼, 完全係有曬計劃做你隻錶
二世祖咁撚有錢

01又話2017年購入?

據陳稱,兒子任職散工,一向喜愛鐘表,報稱被搶的Richard Mille(譯名︰里查德米爾)瑞士名表,僅數月前購買,且曾向家人展示,詎料凌晨回家時遇劫,痛失愛表。陳母稱,由於兒子並非出身大富人家,今次不幸遇劫,只能靠個人努力再賺錢購回,他亦不明為何成為遇劫目標

真係幫幫忙! 邊份散工可以搵到百幾個買隻錶威威?

曱甴鬼打鬼!

搵20幾萬一個月都係戴幾皮嘢隻錶, 打散工可以戴160萬一隻! 香港嘅青年材俊真係要從新定義

散工係做鴨

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-8-2 10:15 AM 發表
天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,...

做乜嘢散工可以搵到160萬買隻錶? 介紹下樓主啦:sm ...
9成 毒犯 啦⋯

數月前購買,係咪即係黑暴曱甴收錢暴動殺人最好搵既時候買啊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]