• 瀏覽: 35,904
  • 回覆: 210
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 車站平平主角 於 2020-8-2 09:08 PM 發表

給予平台散播流言, 香討會唔會上身 ?  
放心,交比個安處去處理啦,我地負責舉報已足夠

有病,被害妄想症,睇下自己銀行卡有幾個錢?搏你d錢定系貪你靚仔賣多去非洲?

On9.. 要你班曱甴DNA把撚咩
政治凌架市民性命
成班人型畜牲

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-2 09:54 AM 發表
公私營檢測量已飽和 業內人士:不排除續有內地人員來港協助 郭家麒批「木馬屠城記」引入內地醫護 岑敖輝憂中共大規模收集港人DNA 建立全面監控系統

https://hk.appledaily.com/resizer/NEDqWyRYbvrHtTS5ReCHbSqInTs=/640x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.a ...
有班攬炒派柒頭「七一遊行」「全港播毒」……香港人要認清攬炒派其賤格黑心真面目。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-2 09:54 AM 發表
公私營檢測量已飽和 業內人士:不排除續有內地人員來港協助 郭家麒批「木馬屠城記」引入內地醫護 岑敖輝憂中共大規模收集港人DNA 建立全面監控系統

https://hk.appledaily.com/resizer/NEDqWyRYbvrHtTS5ReCHbSqInTs=/640x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.a ...
見到垃圾毒果假新聞 內文都唔洗睇直接負皮上一頁就得
睇毒果降低人智商!!

冇做過反中亂港嘅驚乜撚嘢?咁驚有事唔去醫?搵個深山自殺死撚左佢?如果唔係驚個春代跌好過啦!小題大做都唔知驚乜撚嘢!

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-8-2 04:57 PM 發表
郭家麒話內地醫護來港係「木馬屠城記」,
我屌你郭家麒啦,
內地醫護係受到港人要求而光明正大來港㗎
係習種大陸佬要條七婆要求㗎 你明的

泛民D人真係好很煩!!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 F_CK 於 2020-8-2 06:11 PM 發表

收集你DNA把撚呀?複制多幾個人渣柒頭出黎獻世呀?
真係笑佐黃畜on9

引用:
原帖由 $navyseals 於 2020-8-2 06:00 PM 發表

報了國安

邊個老母冇心冇肺呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]