• 瀏覽: 35,998
  • 回覆: 210
  • 追帖: 1
+5
樓主緊記到死都唔好要中國人幫你,記得問清楚對方國藉!!!

東江水都有毒嘎,黃絲港獨今日開始唔好飲水啊

送中有乜問題,相信國家,相信黨。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-2 09:54 AM 發表
公私營檢測量已飽和 業內人士:不排除續有內地人員來港協助 郭家麒批「木馬屠城記」引入內地醫護 岑敖輝憂中共大規模收集港人DNA 建立全面監控系統

https://hk.appledaily.com/resizer/NEDqWyRYbvrHtTS5ReCHbSqInTs=/640x360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.a ...
咩都撈政治杏家橙

曱甴樓主又開工做文宣呃黃屍曱甴

警方話會調查.....流言散播者 ! 樓主可能會被控告 !  恭喜先  !   

曱甴樓主唔係在香港,負責做文宣

CLS! 日日唯恐天下不亂!

唔想驗可以快d躝去尾國英國

甘能驚咪唔好去驗咯,人地免費提供多一個方向比你檢測,唔係逼你一定去,百貨百客,你有權選擇唔去驗

你on9真係唔係扮出黎,專家講左第三波係輸入病毒,陳肇恥都話嚴肅跟進,仲賴1/7?你個腦裝屎架?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-8-2 04:55 PM 發表

今日怕俾人監控
為何71播毒呢
究竟你係真on9定句假膠?

引用:
原帖由 俊楠 於 2020-8-2 09:03 PM 發表
曱甴樓主唔係在香港,負責做文宣
給予平台散播流言, 香討會唔會上身 ?  

引用:
原帖由 車站平平主角 於 2020-8-2 09:01 PM 發表
警方話會調查.....流言散播者 ! 樓主可能會被控告 !  恭喜先  !   
到時佢又散播謠言話被拉入警署後俾人爆菊花啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]