• 瀏覽: 35,885
  • 回覆: 210
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 andy1958_1 於 2020-8-2 04:57 PM 發表
郭家麒話內地醫護來港係「木馬屠城記」,
我屌你郭家麒啦,
內地醫護係受到港人要求而光明正大來港㗎
屠乜城??真係岸鳩人先講得出~ 係吖係吖,一入嚟第二日消滅晒曱甴就香港之福~

掂晒,所以YC再嘈嘈閉就。。。。。。

引用:
原帖由 chingbbb123 於 2020-8-2 08:32 PM 發表

你中國共產黨最好 人哋0確診呀 信嘅話上返去啦
On 9, 而家係大陸怕咗班香港撚上去播毒

引用:
原帖由 高達回收的腳毛 於 2020-8-2 04:52 PM 發表
成日新疆,實際上內地新疆等少數民族系有特權,不知幾多人想將漢族身份更改
班垃圾識鬼咩

我住九龍塘,唔可以拿去旺角檢驗,油尖旺會拿我地九龍塘人DNA!!!
要求政府分別為十九區檢驗,同埋要求所有在九龍塘醫護人員通過浸會醫院獨立考試同評審!
似曾相識,係咪好有道理呢!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-2 09:54 AM 發表
公私營檢測量已飽和 業內人士:不排除續有內地人員來港協助 郭家麒批「木馬屠城記」引入內地醫護 岑敖輝憂中共大規模收集港人DNA 建立全面監控系統

https://hk.appledaily.com/resize ... 360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.a ...
你嘅DNA好能值錢咩?賤能過東江水啦

引用:
原帖由 $navyseals 於 2020-8-2 06:00 PM 發表

報了國安
多謝師兄~

引用:
原帖由 lework1 於 2020-8-2 02:54 PM 發表

你地政治目的好明顯,

就係係71散播病毒,讓病毒毒殺香港老人。
不讓內地幫忙全民檢測,不讓大陸醫護幫手。

讓更多香港長者被毒殺,穩住攬炒派票源,為奪權舖路。 ...
又響度恐嚇啲低智人士,港人啲DNA有寶咩?

引用:
原帖由 muddongdong 於 2020-8-2 08:37 PM 發表

On 9, 而家係大陸怕咗班香港撚上去播毒
咩人會返大陸 自己諗

引用:
原帖由 lework1 於 2020-8-2 02:54 PM 發表

你地政治目的好明顯,

就係係71散播病毒,讓病毒毒殺香港老人。
不讓內地幫忙全民檢測,不讓大陸醫護幫手。

讓更多香港長者被毒殺,穩住攬炒派票源,為奪權舖路。 ...
x2

毒果嘅新聞報道過主啦。 呢度唔歡迎你

驚青只因心有鬼
何不趁早離香江

調查曱甴基因😂😂

有冇睇過Doctor X?睇完就知全世界的醫療機構都係仆街黎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]