• 瀏覽: 25,059
  • 回覆: 247
  • 追帖: 1
+14
屎忽鬼!靜鷄鷄撇甩手足鬆人去歐美印印腳嘆世界👍

羅冠聰仆街冚家鏟!

歷史上真正嘅革命家願意承擔代價,被送上法庭毫無懼色,大義凜然。你可以反對佢,不過呢方面應該尊重。
香港啲時代曱命家唔係着草就同法官講生腦癌、扮弱智……要付出代價時表現的勇氣是零。
呢啲就係真假革命嘅分別。
港獨派破壞教育,尤其是歷史教育,與此也有關係。

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-2 08:40 AM 發表
  (星島日報報道)包括羅冠聰及黃台仰等六名流亡海外的政治人物,分別涉嫌觸犯《港區國安法》中的煽動分裂國家,以及勾結外國或境外勢力危害國家安

(星島日報報道)包括羅冠聰及黃台仰等六名流亡海外的政治人物,分別涉嫌觸犯《港區國安法》中的煽動分裂國家,以及勾結外國或境外勢力危害國家安全罪,前日被警方下令通緝; ...
同條女分手果陣,都會話,太愛你,所以要分手。。。。呢招咁低級,蔥蔥都識得。

承擔代價就返黎啦白痴仔

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-2 09:42 發表
有成 2000 幾萬 CASH 係手,仲想呃傻仔捐錢俾佢地???
同意,交代咗先

人已走 錢已袋
有乜代價?
咪講到大仁大義先得㗎

引用:
工作都是以個人身分而行,離港後已沒有聯絡親人,正式與他們斷絕關係、不再往來。
此地無銀三百兩, 咁強調屋企人無份要斷絕關係, 其實現實佢屋企人係有份參與支持佢推行港獨?

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-8-2 09:49 AM 發表

太愛香港羅冠聰?

恐怖情人就是口口聲聲說愛你,卻屢屢做出讓你不舒服的事,甚至讓你感到害怕,以愛之名幹盡惡行。
「愛香港」?真係嗤之以鼻

引用:
原帖由 笑到最後 於 2020-8-2 09:12 AM 發表
佢一世做洋人隻狗,汪汪。
點解可以咁冇骨氣,汪汪汪

怕死走路
咪講到聖人咁

有乜嘢返嚟先講啦,七頭

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-2 09:08 AM 發表
爹親娘親 都不及你老美親
公開唔認老豆老母,佢都得啦!有人話佢唔想連慮父母,但香港係法治社會,個仔犯法係唔會拉父母的! 可能佢想認侵侵做老豆!

流亡?
條深圳仔有俾人迫害過? 自己犯法着草咋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]