• 瀏覽: 25,114
  • 回覆: 247
  • 追帖: 1
+14
太愛香港?

禁你又去英國?

宜家係你冇得返轉頭、 自食其果!
不是你願意承擔

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-2 08:40 AM 發表
  (星島日報報道)包括羅冠聰及黃台仰等六名流亡海外的政治人物,分別涉嫌觸犯《港區國安法》中的煽動分裂國家,以及勾結外國或境外勢力危害國家安

(星島日報報道)包括羅冠聰及黃台仰等六名流亡海外的政治人物,分別涉嫌觸犯《港區國安法》中的煽動分裂國家,以及勾結外國或境外勢力危害國家安全罪,前日被警方下令通緝; ...
話之你日後係生係死丫

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-8-2 09:35 AM 發表

水已到手,代價嘛,就係至多唔番香港。
好似王丹咁啦

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-2 08:40 AM 發表
  (星島日報報道)包括羅冠聰及黃台仰等六名流亡海外的政治人物,分別涉嫌觸犯《港區國安法》中的煽動分裂國家,以及勾結外國或境外勢力危害國家安

(星島日報報道)包括羅冠聰及黃台仰等六名流亡海外的政治人物,分別涉嫌觸犯《港區國安法》中的煽動分裂國家,以及勾結外國或境外勢力危害國家安全罪,前日被警方下令通緝; ...
驚到著草會有幾愛香港呀

引用:
原帖由 starr 於 2020-8-2 09:08 AM 發表
爹親娘親 都不及你老美親
親美金啫

引用:

明明就係你哋係網上話會同美英作最高層會面,諗下點制裁香港,你哋愛香港就唔會日日搞事,打爛晒啲嘢,燒舖圍毆都從來無出過聲啦!

人都走咗承擔條L咩

從前,有一個人叫賣國蔥,他的確不知所謂。

正所謂: 物離鄉貴,人離鄉賤。

你流亡無人,無物,無錢,無事業,無任何前途,無利用價值,更無希望。請問,你和當地的一個乞兒有什麼分別?(乞兒是當地人,可申請政府福利。你很可能連當地一個乞兒都不如。)

你以為別國很看重你這個乞兒嗎?人地國家有任何事要靠你嗎?人地跟本當你透明,係一個負累炸,你當自己係乜咁巴閉?

仲要家人以後年年月月為你憂心!老講,你餘生都會感到非常內疚及愧對你所有在世的家人。

最磨蝕心理係你完全看不到希望,無限期過這種絕望的生活,日復日,年復年,你既惡夢永遠不會有停的一天!無前途,無女友/男友,更無家庭,每一晚漫漫長夜,對親人既思念,既空虛又寂寞。。。因為你只是流亡漢一個,國際上根本係零影響力,隨住一個一個月過去,人地國家根本越來越吾想理你,你生存都吾知為乜?這才是這大的節磨呀!

桑奇哥國際影響力大過你N倍啦!下場又如何?米一樣好似隻狗咁俾人押出黎!大家有眼見。

再睇下黃x養就知,佢流亡後請問有過什麼影響力嗎?佢根本就係零影響力。

所以話,黃絲自大,井底,智障是常識吧。

長年流亡生活實在慘過係香港坐監呀!儍仔!

你餘生慢慢「享受」你的流亡生活吧!

有一點即使黃絲也不得不承認:你賣國蔥尼一世無論如何都已經玩完。

呼吸自由國家的空氣,叻仔

走為上著啦都....承咩鬼擔

99年來港話英殖管理得好、話英殖最後一個港督點做得好有學識、99年來港先得六歲就知英殖點好喎、真係唔知係弱智定自少比人洗腦做成!!!重有呢家係出面周圍唱、話中共用莫須有罪名加佢身上、佢係7月前都可以自出自入香港、就算呢家留係度攬炒或獨派、7月後唔犯國安條例根本就冇比人拉過、個事實就係羅冠聰分完眾志錢又叻唔切、7月前走去英國又攪事、後面人地國安法成立左、7月1重同英國開視像會議、要外國勢力制裁香港同中共官員、呢D係佢自己擺上網呃like既、自己硬膠玩野比人通緝重可以怪邊個?最好笑就係話要同屋企人斷六親、好學唔學就學埋肥佬黎D衰野、人地攪你屋企人咩?係攪都攪肥佬黎先有價值啦!!!肥佬黎反共反左幾十年啦!!!呢件大陸新移民佢老母原本對佢有期望、點知呢家為左黑金連老母都唔要、真係生仔生著羅冠聰呢D叫人沖自己鬆賤人、真係生舊叉燒好過!!!

到你話唔承擔咩

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-2 10:33 AM 發表
由第一日講違法達義,會承擔法律責任到今日著草,你班曱甴已經信用破產, 唔好再呃人啦🤔🤔
一走路英國就叫英美加大力度制裁香港叫“愛”香港

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]