• 瀏覽: 25,134
  • 回覆: 247
  • 追帖: 1
+14
收到風, 尾國佬打算推羅湖䓤係達賴喇麻死後接替達賴做下一任靈童, 繼續係外國推港毒和藏毒

唔到佢願唔願意承擔長期漂泊在外的代價。係佢冇得揀 。繼續漂泊同喺美國定居。香港亦都唔歡迎佢。既然佢咁愛香港,奉勸佢喺美國記得買返支槍自衛, 聽侵侵嘅說話,飲多啲消毒藥水,記得投票俾侵侵。 至於鄭文傑 ,美國可以自由叫雞,不過都要奉勸佢唔好惹到啲美國病毒AIDS。呼吸自由空氣之餘,記得帶口罩 。又係嗰句投票俾侵侵 。

代價已有。無論羅生你願唔願意承擔!

喪家之犬!

引用:
原帖由 lpj88 於 2-8-2020 09:37 AM 發表
佢牙刷得唔會好耐, 好似當年8964咁, 過3幾年歐美又當冇事.

果D民運領袖就食自己.
當年北京d學生真係兩手空空咁逃去外國
今日香港呢班可能帶住眾籌的過千萬元

佢咁大鑊唔返嚟都啱!但係有啲傻仔細L嘢就學人走路!以後冇得返屋企! 咁就戇居啲!

客死異鄉

羅湖聰實在太愛香港---------啲傻仔了!
只要話係爭取民主自由嚟衆籌,
多多益善哦!

仆街仔死全家

被西方國家利用,  將香港人變成暴民,  日日放火刑毀大掠奪攻擊不同意見人士,   社會只容納一種聲音------謊言.....

願意承擔就返嚟啦,講咁多!!!

引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-8-2 11:31 AM 發表
99年來港話英殖管理得好、話英殖最後一個港督點做得好有學識、99年來港先得六歲就知英殖點好喎、真係唔知係弱智定自少比人洗腦做成!!!重有呢家係出面周圍唱、話中共用莫須有罪名加佢身上、佢係7月前都可以自出自入香港、就算呢家留係度攬炒或獨派、7月後唔犯國安條例根本就冇比人拉過、個事實就係羅冠聰分完眾志錢又叻唔切、7月前走去英國又攪事、後面人地國安法成立左、7月1重同英國開視像會議、要外國勢力制裁香港同 ...
羅湖聰1999年才由中國深圳移居香港。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-2 09:42 AM 發表
有成 2000 幾萬 CASH 係手,仲想呃傻仔捐錢俾佢地???
買間大屋溝條女落地生根唔洗做不知幾過癮

收大量黑金去移民,就係代價。
仲有班齊上齊落,人生光彩既兄弟算什麽?

佢地一開始夠話無畏無懼啦, 而家又走佬??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]