• 瀏覽: 23,218
  • 回覆: 247
  • 追帖: 1
成班pk,攪亂香港就走

回覆 引用 TOP

承擔責任才是人話🤔🤔

回覆 引用 TOP

講到好似有得唔願意咁。。。。。

回覆 引用 TOP

責任唔使付,走佬叫承擔,好野

回覆 引用 TOP

食左衆志成千億,
像吾爾開希流亡海外三十年都無問題

回覆 引用 TOP

咁快d 返來香港啦,如果唔係點承擔代價

回覆 引用 TOP

佢無河童咁醒目

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-8-2 09:02 AM 發表

嘩!把口幾L響呀,點知原來著左草,返來講丫嘛!!大陸仔!
佢唔係大陸仔,只係一隻漢奸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smalljack0404 於 2020-8-2 04:26 PM 發表

收皮啦
討論區系公開場合,點解要收皮?唔通講中哂偽香港人最怕聽到嘅心聲?

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

走佬代表無承擔,只為嘩眾取寵。曼德拉寧願坐監都唔走。
昂山素基多次被要求去英國一家團聚,佢都唔走,寧願被軟禁。
佢地就真係有理想有信念。
走佬既都係垃圾

回覆 引用 TOP

羅冠聰現身在英國,快幫蘇格蘭獨立,脫離英國過去侵略的統治,行使世界民主公義。
香港不需羅生這種叛國賊。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-2 08:40 AM 發表

(星島日報報道)包括羅冠聰及黃台仰等六名流亡海外的政治人物,分別涉嫌觸犯《港區國安法》中的煽動分裂國家,以及勾結外國或境外勢力危害國家安

(星島日報報道)包括羅冠聰及黃台仰等六名流亡海外的政治人物,分別涉嫌觸犯《港區國安法》中的煽動分裂國家,以及勾結外國或境外勢力危害國家安全罪,前日被警方下令通緝; ...
周到佢時睇下有冇咁L口響.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-8-2 08:40 AM 發表

(星島日報報道)包括羅冠聰及黃台仰等六名流亡海外的政治人物,分別涉嫌觸犯《港區國安法》中的煽動分裂國家,以及勾結外國或境外勢力危害國家安

(星島日報報道)包括羅冠聰及黃台仰等六名流亡海外的政治人物,分別涉嫌觸犯《港區國安法》中的煽動分裂國家,以及勾結外國或境外勢力危害國家安全罪,前日被警方下令通緝; ...
佢第時打柒佢老婆然後又會話自己太愛老婆.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]