• 瀏覽: 27,743
  • 回覆: 227
+4
台仔高仿?

媽同技姐講非大富大貴……
只大奸大惡~~~哩句未開口技姐就調頭走~~~

-銀行找數,定保險找鼓

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-8-2 06:33 AM 發表
  不
(星島日報報道)天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,名表被掠,過程僅一分鐘,事主負傷駕車到醫院求醫,警方正追查是否另有內情,事主母親早前曾目擊金行劫案,形容區內治安令其心寒,希望警方盡早破案。同品牌名表已是過去十日內第二度成搶匪目標。
  痛失名表兼捱斬事主姓陳,二十三歲,家住天水圍天頌 ...
錶只係要用黎睇時間
買到咁貴托咩

160萬名表唔斬你斬邊個?

引用:
原帖由 繼續加速 於 2020-8-2 07:16 AM 發表
23歲散工戴百萬名錶
有幾奇!冇野做都買到豪宅。

捉到仲要比人讚優秀,我刀搶啦

我肯定佢老作!

引用:
原帖由 pp49pp 於 2020-8-2 10:07 AM 發表

有幾奇!冇野做都買到豪宅。
下一個目標可能係黃痴瘋,唔怪得佢即刻請保鏢啦

引用:
原帖由 adolfchan-417 於 2020-8-2 06:33 AM 發表
  不
(星島日報報道)天水圍一名九十後「富青」,手戴價值一百六十萬元瑞士名表,昨凌晨報稱返回天水圍鳳降村停車場,遭四匪持刀棍襲擊搶劫;事主寡不敵眾,至少身中七刀,名表被掠,過程僅一分鐘,事主負傷駕車到醫院求醫,警方正追查是否另有內情,事主母親早前曾目擊金行劫案,形容區內治安令其心寒,希望警方盡早破案。同品牌名表已是過去十日內第二度成搶匪目標。
  痛失名表兼捱斬事主姓陳,二十三歲,家住天水圍天頌 ...
天水圍天頌苑?

公屋富戶?

體現左民主自由同違法達義嘅精髓

人權,民屎,豉油係咁嫁啦,

"我鍾意搶劫吖,唔得呀?呢個係我豉油,係我人權,我無錢買名錶咪搶人個囉,無問題呃,好正常啵。" 個個黃屎黑曱都係咁講嫁啦!

好明顯係私吞名錶,鬼打鬼!

引用:
原帖由 max3350 於 2020-8-2 07:43 AM 發表
XX 內閧, 手足做野 
X2

咩散工咁好搵,23歲就夠錢買隻百幾萬錶?掟氣油彈?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]