• 瀏覽: 10,368
  • 回覆: 8
03及076艦下水時, 真想上國內看看, 相信會更震撼

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 04:09 AM 發表
中國加油
+1

中國, 不要再做白人的奴隸了, 白人趁中國人管治生病時, 就趁勢而起, 讓中國失落了百多年的大國地位, 中國仲有儍人有對等的中國人唔做, 竟想做白人下面黑人再下面日本人隻狗喎??

黐膠線的

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-2 10:39 AM 發表
中國人走自己的路👍👍👍
而家看見白人的卑鄙打壓, 鎖新聞, 禁中國媒體採訪美國, 而家美國示威的新聞封鎖, 禁止中國youtube 的tiktok,  要愚美國國民資訊, 打壓商業科技, 只容自已能偷竊的網絡生存, 頼理美國人民面對病疫威, 只會老屈他國來轉移自己的抗疫失敗,

揾華人做佢失敗的出氣袋!

咪再做美國人這無恥惡魔隻狗囉!

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-8-2 10:47 AM 發表
又係燒油渣噴黑煙引擎動力
發動機4台CGT-25M燃氣輪機 (每台28 MW(38,000 hp)) [4]

DDG1000

燃料柴油
鍋爐2具2軸勞斯萊斯MT30燃氣輪機
緊急用柴油發電機
動力78MW/10.5萬馬力

係囉, 美國咁蠢既????仲要了超多製造費喎

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-8-2 11:30 AM 發表

中國一家要頂住好多 壓力🙏🙏
中國人為了有更好將來, 要團結一致, 支持中國一路前進

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-8-2 12:06 PM 發表
還未打得架 在船廠識避開來擊嗎
大戦當前喎~還等
中國係接招咋, 係守那邊,
你問番你老美做咩過去中國南洋打壓人,仲係俾中國當9咁驅趕了12次 但仲未敢打既??腳軟呀

美國用45分鐘導彈才炸到中國, 但中國就用少於15分鐘就可炸美國本土及毀滅佢,
想美國同歸於盡, 就來囉.

引用:
原帖由 ASU30329 於 2020-8-2 02:55 PM 發表

好酸啊
台灣仔佢地吹水就叻, 但台灣軍力廢到呢, 菜菜子話, 如大陸攻台, 24小時佢地就守唔住囉

引用:
原帖由 team123456 於 2020-8-2 07:19 PM 發表
無辦法,香港d漢姦 黃屍 曱甴俾西人調教慣,唔識得做返人
但幸好現今的中國領導, 就算有呢班人渣阻住都可以履險如夷, 讓中國前進

相信中國076兩棲艦下水, 更令中國人振奮

https://youtu.be/_Ps_P4G48Ag

引用:
原帖由 team123456 於 2020-8-2 07:28 PM 發表
香港班漢姦 黃屍 曱甴宜家羞唔多只可以匿埋網上黎吠
所以見到漢姦, 應舉報佢上國安局, 等佢地收外國漢奸費, 阻中國人唔做美國佬的奴隸咁賤格.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]