• 瀏覽: 9,217
  • 回覆: 85
引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-8-2 10:47 AM 發表

又係燒油渣噴黑煙引擎動力
係又點.吾底得阿.

熱賣及精選
我相信仲係國民黨統治下,我們已經變成日本二等人

呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔

回覆 引用 TOP

如果唔係有武器支持!中國射一粒北斗美國就打一粒!
所以話唔打得都嚇得!🤭
中國加油!👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2020-8-2 09:32 PM 發表

美國佬單打獨鬥,可以打贏全世界!但係.......要敢打至得!
北韓同伊朗佢都唔敢喐,山長水遠嚟中國附近燒銀紙做 show,到尾咪又係要走!
真 on鳩!用咁多錢又冇得益,仲俾全世界睇死,柒得真淒涼! ...
老美才不會那麼蠢,最後show錢都係會搵D好似呆灣呢類傻仔找數。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-8-2 10:47 AM 發表

又係燒油渣噴黑煙引擎動力
最撚憎D漢奸!!走啦!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嘩眾取寵死宅男 於 2020-8-2 06:17 PM 發表

鬼島兩次出錢出力出物資,借刀殺人,向年輕人灌輸反社會反道德觀念,破壞香港人家庭和諧,力圖破壞香港穩定繁榮,毀滅香港未來,身為真香港人都應出一分綿力制裁鬼島,拒絕旅遊鬼島,拒絕買鬼島貨
...
其實臺灣這樣做很正常,本來他們就是和共產黨敵對的,但香港人實在太愚蠢了,很多被利用了也不知道!

回覆 引用 TOP

中國加油

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

之前好多西方國家都話中國鋼鐵產能過剩又乜又物, 阿爺索性全力建造戰艦及航母, 中國不會浪費時間同資源啊... 中國努力加油, 強化軍事力量...

回覆 引用 TOP

國家強大好重要,
睇返歷史百多年前,
割地賠款,你可知道幾慘!

回覆 引用 TOP

其實美國怕中國潛艇多啲,試過監視中國海域下,唔知係點出海

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 03:02 AM 發表

香港文匯報訊 據《海軍新聞》報道,中國首艘075型兩棲攻擊艦腳手架已經全部拆除,拖船也準備就緒,即將進行首航海試。並且,衛星圖像還顯示有另外一大喜訊,中國正在建造第三艘075型兩棲攻擊艦。而據上海海事局消息,黃浦江長江口8月1日實施交通管制,試航船在11時30分離開滬東中華船廠,基本可以確定就是075型兩棲攻擊艦的首艦進行試航。

075型兩棲攻擊艦是中國自行設計研製的首艘大型兩棲作戰艦船,艦身採 ...
每個省養一架航母

回覆 引用 TOP

起來,不願做奴隸的人們

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fertlkoy14023 於 2020-8-2 10:28 PM 發表

係又點.吾底得阿.
不如環保D好似鄭和咁用人手扒

為武統台灣備用

回覆 引用 TOP

不應再燒錢,依D舊式武器已經冇用

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]