• 瀏覽: 9,477
  • 回覆: 85
引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-8-2 10:47 AM 發表

又係燒油渣噴黑煙引擎動力
唔係,每隻船有幾千人用漿扒出海,飛機用幾百人在甲板推飛機飛出去的。  高興嗎?

回覆 引用 TOP

期待大量生產早日可以帶領我哋人類嘅艦隊反攻北美,痛快屠盡尾狗侵略者打通太平洋兩岸中國人要駛住大西洋!

回覆 引用 TOP

支持雙龍出海

回覆 引用 TOP

國家強大

回覆 引用 TOP

多做核彈頭!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 03:02 AM 發表

香港文匯報訊 據《海軍新聞》報道,中國首艘075型兩棲攻擊艦腳手架已經全部拆除,拖船也準備就緒,即將進行首航海試。並且,衛星圖像還顯示有另外一大喜訊,中國正在建造第三艘075型兩棲攻擊艦。而據上海海事局消息,黃浦江長江口8月1日實施交通管制,試航船在11時30分離開滬東中華船廠,基本可以確定就是075型兩棲攻擊艦的首艦進行試航。

075型兩棲攻擊艦是中國自行設計研製的首艘大型兩棲作戰艦船,艦身採 ...
美國佬單打獨鬥,可以打贏全世界!但係.......要敢打至得!
北韓同伊朗佢都唔敢喐,山長水遠嚟中國附近燒銀紙做 show,到尾咪又係要走!
真 on鳩!用咁多錢又冇得益,仲俾全世界睇死,柒得真淒涼!

攻台利器

回覆 引用 TOP

大陸買咁多鐵礦石,做多一千幾百隻啦

回覆 引用 TOP

黃絲漢奸出嚟噏兩句啦,定去美國領狗糧

唔到絕境,你唔會積極奮鬥,所以先設想已到絕境!
唔到死前,你唔會馬上行動,所以先設想已到死期!
成功失敗,不完全由自己決定,但你可以行動,去改運變命!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-8-2 10:47 AM 發表

又係燒油渣噴黑煙引擎動力
運到解放軍出嚟打9十幾國垃圾聯軍咪得囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-8-2 03:02 AM 發表

香港文匯報訊 據《海軍新聞》報道,中國首艘075型兩棲攻擊艦腳手架已經全部拆除,拖船也準備就緒,即將進行首航海試。並且,衛星圖像還顯示有另外一大喜訊,中國正在建造第三艘075型兩棲攻擊艦。而據上海海事局消息,黃浦江長江口8月1日實施交通管制,試航船在11時30分離開滬東中華船廠,基本可以確定就是075型兩棲攻擊艦的首艦進行試航。

075型兩棲攻擊艦是中國自行設計研製的首艘大型兩棲作戰艦船,艦身採 ...
恐怕不堪一擊

引用:
原帖由 okla3 於 2020-8-2 10:06 PM 發表

恐怕不堪一擊
喜有比理, 乜你咁都夠膽講......大膽!
人來, 拖出去打

回覆 引用 TOP

引用:

同美國航母實力差幾個世代。

回覆 引用 TOP

太少  兩棲航母起碼九艘(北東南海 每度三艘)主力航母最少六艘 (北東南海 每度二艘) 55級重巡護航母的 最少四十艘  即一航母六架55以上級別去護.  這是最低要求.  加埋海外艦隊 加多三至四成.

常人醉心的理想   於我絕未欣賞,
常人愛的是俗色脂粉   卻非我心景仰.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-8-2 03:45 PM 發表

台灣仔佢地吹水就叻, 但台灣軍力廢到呢, 菜菜子話, 如大陸攻台, 24小時佢地就守唔住囉
大陸攻台,蔡蔡子首要係着草,唔係守。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]