• 瀏覽: 25,282
  • 回覆: 280
得啦得啦~又系fb伺服器既gogofund啦~特9英你個死仆街快Ld透過fb俾黑$佢班pok kai啦!!你班仆街系fb/telegram甘L大壇生意~中央連埋公安局長邊L夠你班仆街黎??

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~
熱賣及精選
請幾件高鐘夜夜保護

佛渡有情

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bebebigbig 於 2020-8-2 02:48 AM 發表

得啦得啦~又系fb伺服器既gogofund啦~特9英你個死仆街快Ld透過fb俾黑$佢班pok kai啦!!你班仆街系fb/telegram甘L大壇生意~中央連埋公安局長邊L夠你班仆街黎?? ...
大少奶,方艙建好了快住進去
乖,聽話

下次眾籌請天使,話中共迫害無晒天使俾佢享用。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-8-2 02:54 AM 發表

大少奶,方艙建好了快住進去
乖,聽話
你系咪台獨hi茣綺雯既分身姐??咦????今次入左四季接客呀??餵~你件台獨之父李登輝死左~仲吾死去台灣送佢終??

你件台獨老豆真冇家教~教出你件甘既賣國hi~

恭喜公狗靠屎忽碌柒發大財~

回覆 引用 TOP

大把人準備打狗棒對付痴瘋呢隻走狗。

戰必勝,攻必克
籌錢? 一日之後就話籌咗幾多百萬, 洗得乾乾淨淨⋯⋯

回覆 引用 TOP

又厄錢

回覆 引用 TOP

幾時籌錢娶老婆?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-8-2 12:32 AM 發表

dark angel 定 zero ??
Both. Sure win.😊😊😊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skywalker123 於 2020-8-2 03:08 AM 發表

大把人準備打狗棒對付痴瘋呢隻走狗。
X2 睇下幾時有人隊林佢

回覆 引用 TOP

疫情仲打高居不下,賣not made in China口罩收10次錢,有排賺

回覆 引用 TOP

G瘋太大野心,想不費吹灰之力奪權,實在太天真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Acctmad 於 2020-8-1 11:57 PM 發表

剛被選舉主任DQ 的前「香港眾志」秘書長黃之鋒,話咁快已另闢財路。

可能佢覺得人生安全受到威脅,要請保鑣以防跟蹤及遇襲。

新聞來源連結:
http://news.wenweipo.com/2020/08/01/IN2008010041.htm ...
請保鑣都眾籌,叫雞錢都係眾籌返黎嗎?

回覆 引用 TOP

白痴

生活令到我們忘記時間,但時間吾可以令我們忘記生活...
                                               BY CHI LAM

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]