• 瀏覽: 4,661
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
$50 轉帖狗要出幾多帖理至賺到?

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2020-8-2 01:23 AM 發表

同意,50蚊可以買好多股壹傳媒
但唔夠畀手續費

最緊要通緝蕭若元,佢喺YouTube不斷煽動年輕人出來暴動,又教年輕人堵機場,堵地鐵唔俾人返工、燒國旗、搶犯,每次有大件事發生,都着草,7月1日前夕着草去清邁,10月1號前夕着草去英國倫敦,今次又着草去台灣,貪生怕死,你睇吓人哋細良、快必、黎智英、李柱銘會唔會着草

引用:
原帖由 男E 於 2020-8-1 10:32 PM 發表
最緊要香港唔比匯錢比你.
放心啦,猜測個邊巳經有政治莊腳接受,代理人開戶,從香港匯錢到英國代理人戶口,接濟錢一樣可以到手。吾好諗得咁簡單。

凍結嘅話,太陽依然都係會如常升起。不過佢哋凍結資產呢件事完全係荒謬,踐踏人權

佢係咪話鳩美狗啲制裁令,凍結資產係荒謬,踐踏人權呀。。

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-1 10:30 PM 發表
劉康:太陽依然都係會如常升起
黃台仰被通緝
德國宣佈暫停引渡協議

https://hk.appledaily.com/resize ... 360/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/S5K7OL2ZX ...
佢地一向以現金或用偉哥泥出糧,銀行應該無咩錢

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-2 01:46 AM 發表

搵銅鑼灣書店林先生, 咪掂攞~
幫白痴瘋本書承印既有前中聯辦小明個底播~

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2020-8-1 22:46 發表
凍結資產呢招係學老美嘅,要鬧就鬧埋老美啦
x2 制裁呢班死曱甴

得 50 蚊但有錢著草

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2020-8-1 10:33 PM 發表
冇大台咁買機票D錢邊個俾??
CIA

引用:
原帖由 男E 於 2020-8-1 10:32 PM 發表
最緊要香港唔比匯錢比你.
可以選擇賣籮!

應該凍結所有民主派嘅資產啦,on9

拉唔拉到唔緊要 通緝令係要你班黃c成世無機會返來就得啦哈哈哈

有曱甴奶媽養

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]