• 瀏覽: 23,498
  • 回覆: 229
  • 追帖: 1
+6
美國又做網絡封鎖,又封鎖市場競爭,限制別國民營商業,又安排 facebook山寨豆音,假民主大國,雙重標準,他以前說中國的市場不開放,依家佢自已做晒,報應既係佢日日黑暴內亂,疫情失控,天收也!

引用:
原帖由 明日紅色世界 於 2020-8-2 07:19 PM 發表
美國又做網絡封鎖,又封鎖市場競爭,限制別國民營商業,又安排 facebook山寨豆音,假民主大國,雙重標準,他以前說中國的市場不開放,依家佢自已做晒,報應既係佢日日黑暴內亂,疫情失控,天收也! ...

引用:
原帖由 moon2004girl 於 2020-8-2 08:50 AM 發表

重點係好多人用佢將美國暴動場面傳出去世界,fb yuotube就delete了。

所以美國一直以來批評中國既嘢,正正就是他們所做既,無自由,無民主,封殺,獨裁……… ...
海盜文化即現代民主自由人權精粹,狗5會不吃屎

係咪驚tiktok 將宜家美國嘅混亂 擺上網比其他地方睇到呀?想封鎖消息🤣🤔暴動未平且更厲害 美國隊長又欺負平民果啲

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-8-2 05:29 PM 發表 

裝佐唔夠一日就鏟佐,就係拍啲短片或睇人地短片。我唔會拍片俾人睇,人地啲片又吸引唔到我。我諗係啲冇咩娛樂或者拍片為生啲人先玩。
其實有好多嘢睇,涉及各領域,上至天文,下至地理,人文旅遊歷史,家庭生活,搜尋就有,有觀眾各種觀點評論等,包括各地發生即時資迅新聞,如美國BLM現場、新冠肺炎等等。

以下係大陸抖音極速版視頻。

美國多地暴力犯罪愈演愈烈,特朗普增派特工維護治安! #美國 #特工 https://www.iesdouyin.com 復制此鏈接,打開【抖音短視頻】,直接觀看視頻!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]