• 瀏覽: 23,495
  • 回覆: 229
  • 追帖: 1
+6
英美一直都係賤種,曾幾何時,英犬迫售星光行,迫霍放棄貨櫃碼頭,但到今日,沒想到白皮豬還未改其賤種性格

引用:
原帖由 33444433 於 2020-8-2 02:06 AM 發表

川普是救世主,美國人投佢一票,押後大選一年,隻要信,5巧問點解
文煮豉油我地識條鐵咩🤔🤔

沒有收購了

附件

DD4D300A-D66C-47CD-8F7F-E1843A312823.jpeg(127.6 KB)

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2020-8-2 02:09 AM 發表

其實主要唔係因為威脅utube
係因為抖音可以自由播放底層生活,美國警察成日開槍射殺黑人,又犯咁多罪,中國嘅抖音可以俾佢地自由播放
美國管治唔到,美國接手就係為左禁左呢啲不利美國嘅抖音號,佢地要控制傳媒嘅新聞,同埋要過濾完先俾美國人睇
日日睇到白人至上,白人殺黑人,黑人唔反先奇
所以佢地一定千方百計諗方法禁止市民睇到呢啲,所以一定要打壓抖音
美國政府呢啲賤到入肉嘅行為,等俾天收 ...
有見地,睇埋最近啲報導,信

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-8-1 10:24 PM 發表
中美緊張關係升溫,外電引述消息稱,美國總統特朗普周五(31日)表示,計劃下令字節跳動(ByteDance)拆售TikTok控制權,同時,美國政府將採取行動,以釋除TikTok可能將美國用戶資料交給中國

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2710000/2712474/08_1024.jpg

吾賣比美國佬,侵侵明言要封殺使其 ...
重點係好多人用佢將美國暴動場面傳出去世界,fb yuotube就delete了。

所以美國一直以來批評中國既嘢,正正就是他們所做既,無自由,無民主,封殺,獨裁………

引用:
原帖由 visor 於 2020-8-2 01:27 AM 發表

搞清楚,中共並無禁google,fb,只是要求將服務器放在中國,他們自己不同意自願退出中國市場,而tiktok已跟足尾國政府要求
師兄,對畜牲冇必要回應!

希望企硬唔賣,睇傻侵點禁

同搶無分別

傻侵放風,好似話星期六簽名禁,禁左未?

其實係美國係咪無司法覆核??

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2020-8-2 09:03 AM 發表
其實係美國係咪無司法覆核??
有又點
無又點
美國法官會幫中國人打政府? 判美國政府敗訴?
全球得香港法官做得出

美狗衰撚過做賊

金正恩又死了?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]