• 瀏覽: 19,778
  • 回覆: 241
【on.cc東網專訊】英國國民(海外)護照(BNO)爭議不斷,並延燒至本港醫院。有求診者今日(1日)在網上表示,因準備出發往台灣,曾到荃灣港安醫院進行新冠肺炎核酸測試,但主診醫生拒絕在其健康證明書填寫BNO護照號碼,並揶揄事主所持的BNO護照非合法旅遊證件。事主

阿爺出招搞BNO,BNO 同 HKID 2選1,我預料黃屍大回流。
中國 VS 歐美 ,損失最大始終都係香港人。
黃屍文宣向香港各階層傻仔 灌輸 大量毒雞湯, 香港本來可以食兩家茶禮,現在變相食屎。
泛民以前係香港圈子內搞事,其實無相大雅,但現代泛暴派搞出國際,根本就係OVER左。
黃之風,熱狗個堆為本身政治利益,向歐美靠攏,出賣港人,此舉為反對派已成常態,真係港人之不幸

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/%e9%81%ad%e7%a7%81%e9%99%a2%e9%86%ab%e7%94%9f%e8%b3%aa%e7%96%91bno%e5%90%88%e6%b3%95%e6%80%a7%e6%8b%92%e5%a1%ab%e5%81%a5%e5%ba%b7%e8%ad%89%e6%98%8e%e6%9b%b8-%e4%ba%8b%e4%b8%bb%e5%90%91%e9%86%ab%e5%a7%94%e6%9c%83%e6%8a%95%e8%a8%b4-103023325.html

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
熱賣及精選
引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-8-1 08:14 PM 發表

【on.cc東網專訊】英國國民(海外)護照(BNO)爭議不斷,並延燒至本港醫院。有求診者今日(1日)在網上表示,因準備出發往台灣,曾到荃灣港安醫院進行新冠肺炎核酸測試,但主診醫生拒絕在其健康證明書填寫BNO護照號碼,並揶揄事主所持的BNO護照非合法旅遊證件。事主

阿爺出招搞BNO,BNO 同 HKID 2選1,我預料黃屍大回流。
黃屍文宣向香港各 ...
周圍話比人聽我係英國人點知比人笑L返轉頭

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-8-1 08:16 PM 發表

用圍話比人聽我係英國人點知比人笑L返轉頭
冇啦,移民英國除非專才。
垃圾暴徒/黃屍去個邊唔知有咩做,稅率又高,醫療又貴

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-8-1 08:14 PM 發表

黃屍文宣向香港各 ...
狗狗去台灣後唔好番嚟啦

個醫生申請唔到BNO,所以紅眼症發作?

狗奴才出場遇骨頭

附件

IMG_20200724_140311.jpg(54.27 KB)

2020-8-1 08:27 PM

黃屍玻璃心碎到一地都係

回覆 引用 TOP

投訴?香港一日有幾多單投訴呀!
投訴之都,等吓囉!
坐大飛著草邊使護照,係比台灣海巡捉到先用啫!

回覆 引用 TOP

BNO=垃圾 
申請BNO=on 9 

條友仔無特區護照咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 老納 於 2020-8-1 08:26 PM 發表

個醫生申請唔到BNO,所以紅眼症發作?
好似你紅眼症近排餐廳冇請你洗碗?

荃灣港安醫院---做得好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-8-1 08:20 PM 發表

狗狗去台灣後唔好番嚟啦
認真講,非專才廢物黃屍移民去台灣好過英國

引用:
原帖由 一頁有理想 於 2020-8-1 08:34 PM 發表

好似你紅眼症近排餐廳冇請你洗碗?
冇啊!我近排都無乜出街

回覆 引用 TOP

以為有bno高人一等?

主題標籤 #新冠肺炎
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]